Pozdrav svima

Status
Not open for further replies.

jmacak

New member
Po??tovanje ljudi,
vec dosta vremena pratim ovaj forum i mislim da je vrhunska stvar za sve pomorce kao iosnivanje UPH.
Imam 22 godine zavrsija san pomorsku skolu (nauticar) i iz sibenika sam.Vedc 2g se pokusavan ukrcat i evo izgleda da bi nesto moglo bit ali se ne snalazim dobro u ovoj situciji, evo u cemu je stvar:

Kontaktira san firmu u engleskoj tj agenta kojem sam posla CV I kopije koje iman (pom. knljizicu,pasos,ljecnicki i basic training,fire fighting i potvrdu o oslusanom predavanju medical first aid sta san dobija iz skole) tj.brevete nisan produzija jos uvik su mi unlimited.Aoni mi svaki put poslin mog maila vracaju ovo:
ORWARD COPIES OF ( whatever you have from below list )

- All Basic Safety Training Certificates ( STCW95 short courses ), like Fire Fighting / first aid / Sea Survival etc etc
- PHOTOGRAPH
- MARLINS English test Certificates
- All valid Visas- US VISA PAGE / MEX VISA / BRAZIL VISA,moze li m netko objasniti zasto mi vracaju uvijek isto.

pozz jmacak i dobrodosao ocito mu nisi poslao sve sto trazi a to ti i nije bilo tesko skuzit iz njihovog odgovora....

A nije tesko ni skuzit da mu salju obican tipiziran mail, da nemaju volje ni sastaviti jednostavan i konkretan odgovor vec samo rade copy/paste.

Ja bi ti savjetovao da promjenis agenciju. I btw, dobrodosao na forum i mozda u UPH :uzdravlje

Dobro dosao modni macak moj. SVe vise i vise ljudi su iz SIbenika. E to nije bas dobro, :udriglavom Sla mala zivia ti meni patriote

asti nisan toliko glup,..znan i ja da nije bilo tesko skuzit ali onda mi mogu napisat napravi ovo ono pa se javi nego samo jedno te isto..posla san in 4 puta sve kopije breveta a oni odma salju isto.necu radit test iz engl. za nista i vizu mi valjda oni moraju dat neku preporuku ili nesto

P.s zaboravija san zahvaliti na dobrodoslici

Hvala lijepo svima i mirno more!!!

P.s zaboravija san zahvaliti na dobrodoslici

Hvala lijepo svima i mirno more!!!

Last edited:
dobro dosa, a sta rec probaj jos koju kompaniju, pa na telefon i upri, ima ti ode trazilica pa vidi slozi lipi cv , imas i adrese dosta kompanija, istrazi koji dan i onda se uclani u uph jer Ona se bori i za tvoje dobro a to ces valjda skuzit kad malo proucis.....eto

dobro dosa, a sta rec probaj jos koju kompaniju, pa na telefon i upri, ima ti ode trazilica pa vidi slozi lipi cv , imas i adrese dosta kompanija, istrazi koji dan i onda se uclani u uph jer Ona se bori i za tvoje dobro a to ces valjda skuzit kad malo proucis.....eto

a proba san sve ali niko mi nije ni odgovorija nego ovi.evo jutros san dobija mail
FORWARD COPIES OF ( whatever you have from below list )

- PHOTOGRAPH
- MARLINS English test Certificates
- All valid Visas- US VISA PAGE / MEX VISA / BRAZIL VISA

english test ima u sb to bi lako sredija ali sta sa vizon???????

nista,posaljes ako imas,ako nemas i oni te oce,oni ce te i poslat da napravis vizu

hvala al sve se bojin kad napravin test iz engl. da ce mi slat samo ovu zadnju stavku viza i onda opet ispocetka al heiga takav je zivot.

Btw jel mi moze ko rec kakvu su otprilike pitanja u sb na test iz engl.

slusaj sine, ja mislin da ti vec sebe vidis ka primljenoga tamo. najvjerovatniji scenario je: primili smo sve vase papire, imat cemo vas u kartoteci...i onda ces uvatit moje godine dok pozovu, ako pozovu. moj savjet je .....kopaj okolo, uzmi sta uleti prvo i ne mozgaj puno.

slusaj sine, ja mislin da ti vec sebe vidis ka primljenoga tamo. najvjerovatniji scenario je: primili smo sve vase papire, imat cemo vas u kartoteci...i onda ces uvatit moje godine dok pozovu, ako pozovu. moj savjet je .....kopaj okolo, uzmi sta uleti prvo i ne mozgaj puno.

moj sjor ili lazna nada ili uzet stolicu sist na mul ispod kuce zapalit duvan gledat more i u GORKE SUZE!!!

a da malo manje mudrujes a vise napadas?
scenario: imas srednju pomorsku..... ili vakultet......nisi se popisa u manikelu a ocekujes da te svi cekaju rasirenih ruku. balun na zemlju, takvih ima po svitu ka skaje, pa cak i na filipine, kinu, indiju... za mater isusovu kako to? zato balun po valju, od noge do noge..ne ocekuj fanfare i crveni tapet. hrvat pocetnik se danas ne ukrcava znanjen...jer ga nema ..ka ni oni priko bare, vec malicija igra. ko ne igra i postuje taktiku, karijeru ce zavrsit u nizerazrednom vratniku. a sad ajde lipo didi isekat santine, pa udri po netu. ako ne znas sta je cv, javi se na pm ka i puno njih do sada, striko ce ti slozit. pitaj skelu.

Last edited:
a da malo manje mudrujes a vise napadas?
scenario: imas srednju pomorsku..... ili vakultet......nisi se popisa u manikelu a ocekujes da te svi cekaju rasirenih ruku. balun na zemlju, takvih ima po svitu ka skaje, pa cak i na filipine, kinu, indiju... za mater isusovu kako to? zato balun po valju, od noge do noge..ne ocekuj fanfare i crveni tapet. hrvat pocetnik se danas ne ukrcava znanjen...jer ga nema ..ka ni oni priko bare, vec malicija igra. ko ne igra i postuje taktiku, karijeru ce zavrsit u nizerazrednom vratniku. a sad ajde lipo didi isekat santine, pa udri po netu. ako ne znas sta je cv, javi se na pm ka i puno njih do sada, striko ce ti slozit. pitaj skelu.

ma ne mislin ja nista niti san mislija...bas naprotiv.

a sta se tice mog cv-a vec on napada ima dosta.

btw ja se ne zalin na nista

Status
Not open for further replies.
Back