J Jev New member Aug 15, 2019 #1 Pozdrav, ja sam Jev, iz Beograda, 25 godina, radio na brodu, odradio prekvalifikaciju u Kotoru za deck, zavrsio brevete i eto me ovde. Odakle krenuti, ima li saveta i nekih stvari da se pazim. Hvala svima unapred.
Pozdrav, ja sam Jev, iz Beograda, 25 godina, radio na brodu, odradio prekvalifikaciju u Kotoru za deck, zavrsio brevete i eto me ovde. Odakle krenuti, ima li saveta i nekih stvari da se pazim. Hvala svima unapred.
kire808 skoro struja Aug 15, 2019 #2 Dobrodosao. Sve odgovore vec imas na forumu. Trazilica i deri. Sretno! Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk
Dobrodosao. Sve odgovore vec imas na forumu. Trazilica i deri. Sretno! Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk
srelec New member Aug 18, 2019 #4 Jev said: Pozdrav, ja sam Jev, iz Beograda, 25 godina, radio na brodu, odradio prekvalifikaciju u Kotoru za deck, zavrsio brevete i eto me ovde. Odakle krenuti, ima li saveta i nekih stvari da se pazim. Hvala svima unapred. Click to expand... Odma u temu sto vozite prijavit vozni park i da dezurni kritiÄari ocijene daju kritiÄki osvrt na vozilo.. I napisat koja su davanja za uvoz novih i polovnih auta u Srbiji. Inace BeograÄ‘ani welcome
Jev said: Pozdrav, ja sam Jev, iz Beograda, 25 godina, radio na brodu, odradio prekvalifikaciju u Kotoru za deck, zavrsio brevete i eto me ovde. Odakle krenuti, ima li saveta i nekih stvari da se pazim. Hvala svima unapred. Click to expand... Odma u temu sto vozite prijavit vozni park i da dezurni kritiÄari ocijene daju kritiÄki osvrt na vozilo.. I napisat koja su davanja za uvoz novih i polovnih auta u Srbiji. Inace BeograÄ‘ani welcome