Potraga za poslom

single_up

New member
Pozdrav ekipa,
Timunjer sam i nedavno sam se vratio sa broda (offshore brod -DSV).
Trebao sam ponovno ići na isti brod ali kako stvari sad stoje nema niti jednog broda na firmi na koji bi mogao ići do početka sljedeće godine.
Upisao sam sad,nedavno i ??kolu jer ne ?želim biti vječni timunjer ili no??tromo.
Zivkam,tra?žim,??aljem i nema ni??ta,ili kao ni?žu posadu krcaju filipe,malezijce i slično ili samo oficire.
Lova se topi,posla ne mogu naći.Dal neko ima kakvu ideju gdje probati?
Vi??e ni sam nemam pojma ??ta nisam zva i di me nije odj.. kao sad ba?? nema il nazovite za mjesec - dva,lovi me očaj polako.
Unaprijed zahvalan na svakom savjetu!

Prijatelju ..nisi jedini ako te to tijesi...imam brata i on je cadet otuka je 6 miseci onda je otisa na drugi prod i brod se proda..sad ceka evo 4 miseca nigdi da odradi jos ta 4 miseca! Ja bi ga ode dovea ali nema klasu..a ode cadeti bez klase slabo prolaze! :(

A znam,čuo sam se sa ekipom i svi imaju iste probleme,stvarno da čovik izludi.Sreća je da nemam ni žene ni djece.
Probao sam sa Vroonom ali su mi se zahvalili na interesu i zaželili mi sreću u traženju a da sad kod njih trenutno nema ništa i da im se javim sljedeće godine.
A ništa,tražim dalje...
Hvala ekipa!

isti slucaj ko i ja,,...lova se topi,svi nesto seru, nema se gdje poc....zato sam sad upisao razliku ispita za srednju pomorsku pa kakvu mi bog srecu da

isti slucaj ko i ja,,...lova se topi,svi nesto seru, nema se gdje poc....zato sam sad upisao razliku ispita za srednju pomorsku pa kakvu mi bog srecu da

Postovani bosanski timunjer

Neznam na koga se odnosilo ovo ''svi nesto seru'' ali ako se odnosilo na ljude koji vam ode pokusavaju pomoci mislim da nije primjereno i lipo da se tako pise o nekome ko vas na kraju krajeva ne pozna a daje vam savjete za zaposljenje.
Ako nije onda se izvinajvam na kritici.

Dobro barba nisam vas mislio uvriditi zato sam se i izvinia unaprid, jer ima nas svakakvih po forumu pa sam samo htio izbjeci neke sukobe izmedu usera.
Eto jos jednom ponavljam nije ''tvoj sinko'' ima nikakvu losu namjeru .

@ bosanski timunjer
je malo off topic ,i mozda te to neko vec i pita , ali kako je kod vas u bosni rjeseno ovo osiguranje , porezi i te lipe stvari?i jeli vi imate svoje brevete ili ne?pozdrav

Nemaju, bija ja u Neumu u LK, švercaju se sa našima...
Isto ih dere porez, u BiH nema 183 dana, pa ti sad misli...

Jebiga, morskipasu, nije ni meni svejedno, ali od dva zla moran izabrat manje... Moran se vratit prije boŽiĆa iako mi nije po ugovoru zato jer me Šuker jebe....
Jeli fer da ja propustin malome treĆi roĐendan 28.12og zato jer imamo praŠČinu za ministra financija, ajde, duŠe ti reci pravo...
Umisto da san za kominon, peČen ribu i gledan sina kako raste, ja moran skakat po lamarinu zbog nekog purgera, koji broda nije okusija...
Sad san nadrkan....

Back