posao nakon klase

spiritus

New member
dragi moji tek sam polozia klasu za strojara, pa bi tia cut od vas preporuku di bi moga prvi put kao casnik na brod, pa ako imate kakvih prjedloga pomozite mi :D
asistenturu sam odradia na jadroplova

To sam i mislia, nego gledam ima li kakvih drugih mogucnosti. pa ako ulete koji manji ugovori zasto ne. od klase je proslo skoro 10 miseci , jedna obveza koja se malo vise oduzila nego sta je bilo planirano. :o pa sad gledam ima li jos sta osim jadroplova

Uglavnom je najbolje za sve asistente i kadete da prvi put ka oficiri odu tamo di su i radili tu kadeturu...
Dakle, Jadroplov. A ako si u nekoj drugoj "situaciji" - onda sam znas najbolje....
:uzdravlje

@Spiritus

Slusaj care moj savjet ti je kao i kod ostalih povise mene koji su pisali. Odradi ugovor ili 2 na jadroplova dok ne sporkas matrikulu. Ali zapamti jednu koju ponavljam vec godinama. POSAO SE TRAZI DOK IMAS POSAO. (Nek ti to bude bit vodilja) Lako je kad dobijes posao bolji otici s JAdroplova a do tad stoj di jesi i salji aplikacije dalje.

Sritno :uzdravlje

@Spiritus

Slusaj care moj savjet ti je kao i kod ostalih povise mene koji su pisali. Odradi ugovor ili 2 na jadroplova dok ne sporkas matrikulu. Ali zapamti jednu koju ponavljam vec godinama. POSAO SE TRAZI DOK IMAS POSAO. (Nek ti to bude bit vodilja) Lako je kad dobijes posao bolji otici s JAdroplova a do tad stoj di jesi i salji aplikacije dalje.

Sritno :uzdravlje

Slucajno stiska disla..ked tija san rec za ovaj savjet od Dalmosa da je u pravu uvik drzis posal a onda pomalo trazis upravo ja to radin ima naznaka ali nista sigurno ali ko trazi taj i nade

Slucajno stiska disla..ked tija san rec za ovaj savjet od Dalmosa da je u pravu uvik drzis posal a onda pomalo trazis upravo ja to radin ima naznaka ali nista sigurno ali ko trazi taj i nade

U tome i je dir sta sad ako i nenades ubrzo nije ti toliko ''prisa'' jer imas prihod koji dolazi a kad uleti nesto novo tj bolje dobro uleti. Malo se ljudi koristi taktikom da traze posao dok imaju posao. Vecina njih se ''zakopa'' za firmu na kojoj su i kad izgube posao vec je kasno.

A kako da trazis ako si na jadroplova il stogod slicno bez interneta i po 8 mjeseci na brodu, i ako ti stogod uleti a ti na brodu i imas odradit jos pola ugovora ( 4-5 mjeseca)???:o:udriglavom

A kako da trazis ako si na jadroplova il stogod slicno bez interneta i po 8 mjeseci na brodu, i ako ti stogod uleti a ti na brodu i imas odradit jos pola ugovora ( 4-5 mjeseca)???:o:udriglavom

Evo sad cu ti ja rec

Svaku luku provjera mail. ILi reces zeni (curi) da provjeraje mail. Nakon toga kad dobijes ozbiljni ukrcaj ides kuci iz prve luke jer ako tako nastavis razmisljat ostaces zauvik po 8 miseci na Jadroplova.
Stari svi smo mi navigali na firmi di nije bilo neta ali onaj ko nesto zeli taj ce to i postic. Procitaj sta pise u potpisu mog posta ovo o pametnome pa ces odgovorit sam na pitanje.

Naravno nemoj mislit da se odnosi na tebe

Zivia

Slazem se ja sa svim sta se rekli i da se posal trazi dok imas posal i da nema neta po 8 miseci na jadroplova.
Jadroplov je opcija koja se cini neizbjezna za sad, ali isto tako trazim nesto sa manjim ugovorima, nesto sa 4 miseca, ili 3 miseca, pa aklo uleti dobro uleti
Pa zato pitam kakva su vasa iskustva s tim i ima li ko sta za preporucit di da posaljem applikaciju dok sam doma, a da bi mogli primit casnika za prvi put osim jadroplova

Aplikacije salji svugdi nema danas di se moze upast telefon u ruke i zovi i nemoj odma ja sam oficir nece za kadeta ako je i to ponuda dobre firme ucinit par miseci nece biti zgorega i imas papir pa kad terco ide doma ako bude isa nije problem uskocit.
Nekad nije lose i otice na manju placu pa da se posli profitira

Back