• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

porez- Manje od 183 dana

Ima ko da je lani platia porez zbog manjka dana? Secondo palube koji s placom oko 5000 usd otprilike.

ja sam platio porez oko 1000 kn kao terco.. imao sam 153 dana, nisu me trazili ugovor nego samo ono sto je sjelo na banku. ne sjecam se sad koliko sam imao zaradu te godine- oko 95.000 kn.

Ima ko da je lani platia porez zbog manjka dana? Secondo palube koji s placom oko 5000 usd otprilike.

Nece te doci vise od 4000kn.

Mene je doslo 2500kn za 182 dana i zaradjenih bruto 24000$. Nosio sam izvod iz firme posto su mi oni refundirali nije me bilo briga i osim po.dodatka,zdravstvenog i mirovinskog te osobnih odbitaka nisam imao nijednu drugu olaksicu.

A ti uvik mozes donit sluzeni ispis uplata iz banke(to je,naravno,neto dobit-vise manje) ,a ako imas i druge olaksice-zenu,,djecu...super

Last edited:
nece te doci vise od 4000kn.

Mene je doslo 2500kn za 182 dana i zaradjenih bruto 24000$. Nosio sam izvod iz firme posto su mi oni refundirali nije me bilo briga i osim po.dodatka,zdravstvenog i mirovinskog te osobnih odbitaka nisam imao nijednu drugu olaksicu.

A ti uvik mozes donit sluzeni ispis uplata iz banke(to je,naravno,neto dobit-vise manje) ,a ako imas i druge olaksice-zenu,,djecu...super

ako je tako,onda uopĆe nije nikakav problem imali tih 183 dana ili nemali.....

Ja bi odmah potpisao 2500kn

meni je trenutna plaĆa neÅ to malo viÅ e od 43 000$ za 182 dana i ako je 5000kn poreza,to nije problem...zena i troje djece.....

Mada ja nebi volio da mi dodje uplatnica i borim se da uvijem imam visak dana ..... Proslu godinu 326 dana
a ovu ce biti isto viska poprilicno.....

provjeri malo to, ne ide to linearno, vec upadas u porezne stope koliko se sjecam. forum je u ovom slucaju dobar samo za rough info.

Moguce da ce ti biti samo tolioo na taj iznos ako imas mnogo odbitaka (pom. dodatak, mir. i zdr., porezna osnovica i jos zena i djeca), na iznos koji tada dobijes, kad sve oduzmes je porez, a kao sto kolega bajica kaze iznos istog ovisi u koji porezni razred upadnes (12% do mislim 24.000 kn itd.). Pise u prvom postu ove teme ...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Back