maninjorgo
-----------------
e sad kad si ti blagosovia..lakse disen. bronhi. jesan li sta propustija? pls adv.
-ta pura
.asistent ce savladati osnovne pojmove- :..da dnevnik cini njegovu osobnost prema struci!? __.
meni ova stranica je vise od rijeci?
Ima izgled i funkciju pravog portala,na kojem sve relevantne informacije su dostupne.,Provodim veliki dio svoga dana -posto sam doma i cekam klasu!?
Međutim-ta pura
mi nema smisla i razgovor oko linijom manjeg otpora,kako mi se cini,ipak manjak samopouzdanja.Vece je zadovoljstvo kad znamo da smo nesto postigli snagom vlastite volje i ulozenog truda?(a to vi dobro
zna te!!!
-jel ja ucim od vas) ..
pozdrav i zelim ugodan dan.
i tako je mexicka sapunica dobila teski zamahh...... muki nisan tako mlad asistent i znan sta je tezak rad i obozavan radit i ucit a da dnevnik nisan procita/jebiga nije mi palo napamet......i ne vridjan split(triba malo bolje citat i tudje postove) jer san iz srca splita i obozavan ga,i ne tribas me srat jer od tega ti nema kruva....bolje bi bilo da si me stvarno zva na kavu nego da si napravija ovu kobasicu od propovidi......ja cu je s tobom rado popit i dvi platit ako triba,i celape u kantuna
Ne treba bit Splicanin da bi čovjeku riječ bila svetinja!! ili sam ja ne??to krivo sku?žija???![]()
Ma ja te nisan ima namjeru posrat,niti ja do?življavam to tako...samo onaj tvoj odg me malo izritira i podsjetija na pro??lotjedni razgovor sa jednim malim,asistentom. A za kavu,vrlo rado,taman san slobodan par dana sada, pa ako ?želi?? javi se na pm da zakopamo ratnu sjekiru hehe