Peter Döhle

Pred vise od 10 godina sam navigo na brodu od Splosne Plovbe Portoroz koji je bio pod njegovom cimunjerom, Tehnical management su nam radili neki englezi chartering direktno PD, i mogu rec da je sve skupa puno bolje funkcjoniralo nego kasnije kad smo opet triglav na cimunjeru nacrtali.
Neznam koliko ima brodova direktno u svojoj floti (Bulk i Kontejner) al znam da je suvlastnik ili tihi vlastnik puno pomorskih firmi, od nedavno i zvanicno jedini vecinski vlastnik SPP(Splosne Plovbe Portoroz)!
Neznam koliko ti je to pomoglo, al vidim da niko nista ne odgovara pa da je barem nesto!

poz

poz

prije 5 godina sam i ja plovio preko Splosne na bulkeru nekom koji je otisao u otpad pola posade je bilo preko Portoroza ukcano racunajuci i moju malenkost a pola su bili rusi poljaci i ukrajinci svi preko Odese ukrcani kasnije su dolazili indijci preko neke Njemacke kompanije.Eto neka informacija nije nesto al toliko

Peter Dohle info?

Peter Dohle info?

Ima neko par informacija o ovoj firmi Peter Dohle , ugovori, place, posada i to...

srdacan pozdrav

Ima neko par informacija o ovoj firmi Peter Dohle , ugovori, place, posada i to...

srdacan pozdrav

Nisam bio na firmi,znam da imaju dosta veliku flotu,u Crnoj Gori krca za njih Subotic Stevo iz Bijele (+38269220574),kada sam pitao za seconda palube plata je bila 3300 eura,eto toliko ja znam nadam se da ti je pomoglo bar malo

Back