D Djordje New member Dec 29, 2012 #1 Pozdrav svima, Interesuje me da li neko zna kakvi su uslovi za prvog oficira na kontejnerskim brodovima firme OOCL. Hvala!
Pozdrav svima, Interesuje me da li neko zna kakvi su uslovi za prvog oficira na kontejnerskim brodovima firme OOCL. Hvala!
srelec Well-known member Dec 29, 2012 #2 pa taj koji te zva na OOCL ti moze rec koju ric ako pitas,nece te lagat inace velika firma i ima svega,soldi za taj teret nisu losi imas prije post OOCL pa ga potrazi
pa taj koji te zva na OOCL ti moze rec koju ric ako pitas,nece te lagat inace velika firma i ima svega,soldi za taj teret nisu losi imas prije post OOCL pa ga potrazi
D Djordje New member Dec 29, 2012 #3 srelec said: pa taj koji te zva na OOCL ti moze rec koju ric ako pitas,nece te lagat inace velika firma i ima svega,soldi za taj teret nisu losi imas prije post OOCL pa ga potrazi Click to expand... Da me neko zvao, njega bih i pitao. Zato sam i postavio ovo pitanje, jer sam samo cuo da je plata jako velika, pa me interesuje koliko su sve te price istinite.
srelec said: pa taj koji te zva na OOCL ti moze rec koju ric ako pitas,nece te lagat inace velika firma i ima svega,soldi za taj teret nisu losi imas prije post OOCL pa ga potrazi Click to expand... Da me neko zvao, njega bih i pitao. Zato sam i postavio ovo pitanje, jer sam samo cuo da je plata jako velika, pa me interesuje koliko su sve te price istinite.
srelec Well-known member Dec 30, 2012 #4 Djordje jesi procita prije sta pise o OOCL ako jesi onda imas dovoljno informacija ako im ne vjerujes onda ti jos jedan, dva odgovora nece pomoc puno
Djordje jesi procita prije sta pise o OOCL ako jesi onda imas dovoljno informacija ako im ne vjerujes onda ti jos jedan, dva odgovora nece pomoc puno