OMS Offshore marine services

picard

New member
australska offshore kompanija koja ujedno sluzi i kao agencija
UK

Marine House
11 Rubislaw Terrace
Aberdeen AB10 1XE
United Kingdom

Tel: +44 1224 628 555
Fax: +44 1224 645 446
info@omsuk.co.uk
trenutno traze
Officers, Pipelay Vessel
Master, Tug and Barge
Rig Electrician
Assistant Drillers to progress to Driller - International
[10-06-2014]

Reference: INT02
The international department of OMS UK are currently in need of Assistant Drillers who are looking to…
Read more...
Driller - Ad-Hoc - International - ASAP
[10-06-2014]

Reference: INT01
Offshore Marine Services are currently seeking EXPERIENCED ADHOC DRILLERS for the following vacancy: Position: DrillerLocation: InternationalStart…
Read more...
OIM - Permanent - Semi-Submersible - North Sea
[10-06-2014]

Reference: DP05
The Drilling Team are currently looking for experienced OIMs for the following a permanent vacancy: Position:…
Read more...
Toolpusher - Permanent - Jack-Up - North Sea
[10-06-2014]

Reference: DP04
The Drilling Team are currently looking for experienced Toolpushers for the following permanent vacancy: Position: ToolpusherRig…
Read more...
Toolpusher - Permanent - Newbuild Jack-Up - North Sea
[10-06-2014]

Reference: DP03
The Drilling Team are currently looking for experienced Toolpushers for various permanent positions in North Sea…
Read more...
OIM - Permanent - Newbuild Jack-Up - North Sea
[10-06-2014]

Reference: DP02
The Drilling Team are currently looking for experienced OIM's for the following vacancy: Position: OIMRig Type:…
Read more...
Driller - Permanent - North Sea & International
[10-06-2014]

Reference: DP01
The drilling team are currently looking for experienced Drillers to work both in the North Sea…
Read more...
Vessel Clerk - Ad-hoc - Light Well Intervention/DSV - North Sea
[10-06-2014]

Reference: MAR11
We are currently looking for Vessel Clerks for the following vacancy: Position: Vessel Clerk Vessel: Light…
Read more...
Deck Foreman - Permanent - New build Jack-Up - North Sea
[10-06-2014]

Reference: DP08
We are currently looking for candidates for a permanent Deck Foreman position. Position: Deck Foreman…
Read more...
Crane Operator - Permanent - New build Jack-Up - North Sea
[10-06-2014]

Reference: DP07
The Drilling Team are currently looking for Crane Operators for a permanent position. Position: Crane Operator…
Read more...
Night Barge Engineer - Permanent - Jack-Up - North Sea
[10-06-2014]

Reference: DP06
We are currently looking for the following: Position: Night Barge Engineer (Mechanical Maintenance Supervisor)Rig Type: Newbuild…
Read more...
Accounts Assistant - Part-Time - Permanent - Aberdeen
[04-06-2014]

Reference: PRO01
Offshore Marine Services are looking for the following to join our Aberdeen office: Position: Accounts Assistant…
Read more...
Able Seaman - Ad-Hoc - Accomodation Flotel - North Sea
[03-06-2014]

Reference: MAR08
We are currently looking for the following: Position: Able Seaman Vessel: Accommodation Flotel Location: North Sea…
Read more...
MULTIPLE OFFSHORE ROLES - INTERNATIONAL
[25-02-2014]

Reference: RJK01
Current international vacancies available in the following disciplines.· Derrickman· Floormen· Roustabout· Rig Mechanic· Rig Electrician· Asst…
Read more...
Employment - OMS Offshore Marine Services

upravo sam u kontaktu s njima pa mi kazu vako :

da imaju klijente koji sve financiraju znaci put smjestaj , a da imaju neki di ja moram put sam organizirat i doc na rig i oni kao agencija tu pomazu meni sa 140 funti, pa zar je to moguce da neke drill firme nemogu organizirat put i smjestaj:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom

eto molio bih vasa misljenja i iskustva

upravo sam u kontaktu s njima pa mi kazu vako :

da imaju klijente koji sve financiraju znaci put smjestaj , a da imaju neki di ja moram put sam organizirat i doc na rig i oni kao agencija tu pomazu meni sa 140 funti, pa zar je to moguce da neke drill firme nemogu organizirat put i smjestaj:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom

eto molio bih vasa misljenja i iskustva

To ti se dogadja kad si ad-hoc ili kad radis preko agencije meni je prijatelj godinama preko agencije placao sam put kao floorman u North sea i to za Noble i Ensco.
Sad je permanentno zaposlen i vec Driller pa ga mole da ostane sa njima.Sve je moguce u pocetku.

Imao sam nekoliko puta ponude od OMS-a...Dok je Steve bio u UAE uredu bilo je dobrih poslova, medjutim nekako u zadnje vrijeme mi se cini da su se bazirali na Ad-Hoc poslove.Samim time, ovisno od firme do firme tj, kakav ''deal'' ima OMS sa njima, ponekad traze da sam platis put ili dio puta,iako mislim da to nije fair play.
Koliko cujem izgubili su nekoliko vaznih klijenata...

Transocean u North Sea isto tako ne placa prijevoz i smjestaj do dolaska na rig. Placas sam kartu iako nije preko agencije nego direktno.

Transocean u North Sea isto tako ne placa prijevoz i smjestaj do dolaska na rig. Placas sam kartu iako nije preko agencije nego direktno.

Ovo prvi put cujem...da direktni zaposlenici TO placaju sami kartu (valjda se podrazumijeva na avionsku).
A sto je sa ostalim dijelom puta...transfer od doma do aerodroma?
Da li TO refundira te troskove naknadno ili idu full na teret zaposlenika?

a stvarno svasta, hvala na odgovorima

znaci tek sad vidim da postoje i takve firme di morate sami placat put nazalost:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom

Chief Mechanics to join newbuild cyber jack-ups

Chief Mechanics to join newbuild cyber jack-ups

Good morning LinkedIn! I've got positions in for Chief Mechanics to join newbuild cyber jack-ups in the North Sea and cyber platforms Internationally. If you have relevant experience and would be interested in a move, please get in touch!

employment@omsuk.co.uk

Back