Offshore Industry

ma daj, auhhh sada tamo ima decki koji su bili tu kod nas na dwd.....francois, je bio kod nas electrical supevisor, pa ashok komar sahu(yahoo)....ista stvar...marc louney je bio mehanicar....znam znam neke likove sa energy-a

Ma nije lose, ekipa je ok sta sam do sada uspija skuzit samo sta jo ovde organizacija posla u fafu jer DPO minja ventile od bulka, goriva i sl...Svi rade sve a niko nije odgovoran..ha..ha

Je, istina, ali ce sad sve prominit s novim PM software-om..
Evo ce mi se baterija ispraznit na laptopu..ha..ha

da li je netko mozda bio u kontaktu sa dal-mar agencijom u vezi poslova Offshore Australija???

Diamond fleet at anchor
The Port of Saldanha these days has been a sight to behold, for gathered there until mid February was arguably the
worldâ??s largest offshore diamond mining and exploration fleet, lying at anchor.
All of the vessels belong to the De Beers group of companies and include the Grand Banks, Debmar Atlantic,
Debmar Pacific, Gariep and Ya Toivo (all De Beers Marine Namibia vessels) as well as the De Beers Consolidated
Mines vessel, the Peace in Africa, which operates off South African shores. The Peace in Africa put to sea mid
February while Debmar Pacific has since moved to the Cape Town dry dock. De Beers Marineâ??s two sampling
vessels, the Douglas Bay and the Coral Sea, will also be on anchor in the bay for a period that is still to be
determined.
De Beers Marine in Cape Town provides operational and technical support to all these vessels and general manager
Burger Greeff tells CBN the purpose of the anchorage is to provide a production break and at the same time to
undertake the required maintenance on the vessels.

Frankie legendo, zale mi se ljudi kako nije u redu da si se razbacao sa engleskim ( BTW meni osobno dodjes ka neki dopisnik recimo Telegrapha )jer ovaj forum čitaju ljudi različitih profesija koji s engleskim nisu bas na ti, a volili bi i oni znati sto se govori po svitu. Tako da ako ti nije problem, paralelno pisi i prevod...:confused:

@iguazu
Pa bas je i meni bilo cudno da su svi ovi textovi na engleskom pa sam ih tija prevest na tagalo sto je univerzalni jezik pomoraca.Ali dok ga ne savladam do savrsenstva na zalost ice samo u engleskoj verziji.Upravo upisujem 4. napredni stupanj tagala u centru za strane jezike.

Nema sto, izvuka si se;)

Pozdrav ekipa,
Subsea7 je dobra norveska kompanija i ima dobre uvijete. Razlika je ako ides direktno ili preko agencije, najcesce Anglo Easterna, ali ako mozes bilo kako ukrcaj se jer su oni dobri i imaju lipe brode..
zivili...

:mad:
Wilhelmsen Ship Managment d.o.o.
Company address: Simiceva 54
City & p. code: Split 21000
Country: Croatia
Phone No.: +385 21 486438
Advert publish date: 05.02.2009
Department: Engine
Rank: Electrical Eng.
Ship type: MPSV â?? Multi purpose
Years of experience: More than 5 years experience.
Salary from: upon received a fully completed CV.

Navigation area
w/w

Contract dynamics
5 weeks on/off

Short Job description
Looking for Electricians for MPSV on behalf of our client "Marine Subsea".

Employment will be based on NIS-agreement plus additional allowances with sailing periods of 5 weeks on 1:1 system. We can ofer competitive conditions, good working environment and good career opportunities in one of the worlds leading ship management companies.

Employment type

Other conditions
Qualifications and skills:
â?? Background as a seafarer in the rank of the position you are applying for
â?? Professional attitude and a long time perspective working with WSM
â?? Good spoken and written English:mad::p:o
â?? Good computer skills
â?? Able to work under pressure
â?? Flexibility with a positive attitude and good social skills

Send CV to company

da li netko zna sta v-ship nudi sa supplierima? ugovori, lova? cujem da su sad napunili 2suppliera sa posadom sa bulkova i cont.

Ja san ti bija na razgovoru u v shipa za ta dva broda,triba je kompletne posade za brodove,nikakvo iskustvo nije bilo potribno,ja san cak triba prvi put ic za trecega pa mozes mislit kakvo je iskustvo trazia,i uglavnom jedan je brod bija u kreti na sidru,i cak je postojala mogucnost da cili ugovor i provedes na sidru,ali dobra stvar da ti se u matrikulu upise da si bija na dp brodu.:uzdravlje

Ja san ti bija na razgovoru u v shipa za ta dva broda,triba je kompletne posade za brodove,nikakvo iskustvo nije bilo potribno,ja san cak triba prvi put ic za trecega pa mozes mislit kakvo je iskustvo trazia,i uglavnom jedan je brod bija u kreti na sidru,i cak je postojala mogucnost da cili ugovor i provedes na sidru,ali dobra stvar da ti se u matrikulu upise da si bija na dp brodu.:uzdravlje

jel to 2/2 ugovor? a koliko su ti nudili ka 3.? ja san cua da ce sad jos uzet tako 2broda. tamo doli oko singapura bi tribali bit. :kafa

danas sam bio kod cosulica na razgovoru za asistenta električara i ponudili su mi da idem na platformu Transocena u jadranu kao pitur. Tra?že mlade ljude do 30g sa tehničkom ??kolom i odličnim znanjem engleskog. dodatni interwiev u raveni. kao mora se početi od nule pa će oni kasnije odlučiti na koje poslove se napreduje. ugovor je 28/28 plača 2100 eura. na moje pitanje kako ću kao pitur doći u doticaj sa strujo i pokazati ??to znam odgovorili su mi da ce oni imati u vidu koje sam struke i prvom prilikom dati mi ??ansu. ako nekome ovo ima kave logike ili neko saznanje da di moglo biti istinito neka mi javi.hvala

@?žica
Imas dobru struku i trazi brodarske firme ili agencije di mores ic ka asistent elektronike ili struje na brod (zavisno od nekih firmi kako to vec zovu)!! Sve drugo ti je promasaj! To je moje osobno mi??ljenje.
Sritno

Back