Odlicna ponuda

Frenky

mechanic
evo posto vise neman ni zivaca ni volje zvat i slat mail okolo,pa eto lipo dajem skuter gileru nexus 500 onome ko mi sredi ukrcaj bilo di,inace sam mazac,ostalo mi jos par predmeta do kraja skole al braco kriza stisla pa triba bizat na brod,ponuda je OZBILJNA,prihvatit cu ukrcaj za bilo sta moze i za mornara

hvala lipa

@Frenky,
Oprostite mi ??ta se nadovezujem na Va?? post, ali ajme ovo mi prestra??no zvuči ( skuter za ukrcaj ), sigurna sam da ako netko mo?že sa foruma, ima puno dobrih ljudi da će Vam pomoći bez navedenoga. Neznam dali ste provali kod Kosulica u Trst, mo?žda da tamo poku??ate. Sve najbolje i ?želim Vam brz ukrcaj:uzdravlje

@Frenky,
Oprostite mi ??ta se nadovezujem na Va?? post, ali ajme ovo mi prestra??no zvuči ( skuter za ukrcaj ), sigurna sam da ako netko mo?že sa foruma, ima puno dobrih ljudi da će Vam pomoći bez navedenoga. Neznam dali ste provali kod Kosulica u Trst, mo?žda da tamo poku??ate. Sve najbolje i ?želim Vam brz ukrcaj:uzdravlje

@Flores dajete coviku pogresne informacije.trazit ce "Kosulica" u Trstu a to ne postoji.
Postoji Cosulich,agent za ukrcaj se zove Andrea Mozina(musko) i evo mail i kontakt telefon-amozina@ts.cosulich.it
00390406797193.
@Frenky javi mi se na pm,uputit cu te coviku jer ga poznam osobno.
P.S.bez skutera:uzdravlje

zadnji ugovor bia na atlanshipa,al triba ih cekat do 11 miseca za sljedeci ukrcaj a to mi je malo puno previse,eto ako neko ima nesto ponuda je tu samo naprid

evo posto vise neman ni zivaca ni volje zvat i slat mail okolo,pa eto lipo dajem skuter gileru nexus 500 onome ko mi sredi ukrcaj bilo di,inace sam mazac,ostalo mi jos par predmeta do kraja skole al braco kriza stisla pa triba bizat na brod,ponuda je OZBILJNA,prihvatit cu ukrcaj za bilo sta moze i za mornara

hvala lipa

Evo ukrcat cu te ja na neku kocu (plivaricu) na Bracu :hihi:hihi:hihi
Razumit te skroz,ja san zavrsia porucnicki i vec 8 miseci doma a jos nista :udriglavom:udriglavom

ma moze i plivarica nije ni to lose eto vidis i sam,svima nam je tako al ja sam smrtno ozbiljan s ovom ponudom jer mi je pun kufer obijanja vrata i neodgovorenih mailova

Ej dragi evo ja ti znan za ovaj posa.
Šibeniku liku triba posada za par brodova radis 15 on i 15 off, dana mislin.

EVO OGLAS
Poslodavac: Ivante d.o.o., rok prijave: 08.09.2009, mjesto rada: Šibenik. Kormilar. Rad na brodu m/b Mislav na brzobrodskoj pruzi, linija: Šibenik-Kaprije-Žirje. Način prijave je najava na mobitel poslodavca.

Tu pise za kormilara ali traži sve

Ej dragi evo ja ti znan za ovaj posa.
? ibeniku liku triba posada za par brodova radis 15 on i 15 off, dana mislin.

EVO OGLAS
Poslodavac: Ivante d.o.o., rok prijave: 08.09.2009, mjesto rada: ? ibenik. Kormilar. Rad na brodu m/b Mislav na brzobrodskoj pruzi, linija: ? ibenik-Kaprije-??irje. Način prijave je najava na mobitel poslodavca.

Tu pise za kormilara ali tra?ži sve

Meni starome je osta du?ža cca. 10000 kn, pa ako se nekome ide tamo samo da se zna

sve ok ??kripinice drago mi je da jedni druge upozoravamo na pojedine ljigavce koji se bogate na nas racun hvala ive,ako triba pomoc starome da istira dug ima nas palice su spremne:udriglavom:mad:

Zovi u Sardinu Postira, probaj kod njih na tunolovca/plivaricu... Trazi Kristijana Zankija, ako je jos fleet manager, uvjeti nisu bili losi...

Back