Oceania Cruises

za elec. department ne znam nista,znam samo da asistent ima 1600$,na manjim brodovima imas 2 ass,2nd elec,1st elec,electronic,communication,i cheif..

ima nasih,al od broda do broda zavisi,na neki vise na neki manje,isto vazi i za palubu,posla naleti nekad da ima,nekad nema,kao i na svkaom brodu..ti si kao 2nd u gvardiju 8 sati dnevno,i plus sto moras odradit 2 sata overtime,imas mazaca i motormana sto su sa tobom u gvardiju tako da ti nista nece past tesko,vecinom su tu dugo svi znaju svaki cosak,al ima i onih sto ne vole da rade,jos ako si los prema njima..
hrana nije losa,ima zena,bude poneki party,ima ljudi u bar uvjek,tako da se mos druzit,pogotvo ako ima nasih..ima i vremena da se ode napolje.. ovo je za male brodove...na velike ne znam,ali ovi sto su dolazili sa vecih su se samo zalili..
jedino mos bit sekondo daily ako te stave na motore,mada na proslom brodu sekondo za motore je i bio u gvardiju,po meni je to previse,kad pogledas onoga sto drzi boilere i kompresore.. sve u svemu nije lose..ali moze i bolje..

Evo dobija i ja posal za 2nd kuverte.Ukrcajen se sad 11.05. Na Regattu.Placa 7377$ ugovor 3.5-2.
Ima li neko da zna ima li nasih tamo na tom brodu?jer kako san vidija u intenerariu cili ugovor cu bit Amerika,Kanada,Alaska.
Posla san mail bezbroj puta na Todd Kerra i Karolinu Krupku sa attachiranim Recommendation Letters ,covik mi reka da san bija uporan i da mu se to svidilo.Malo pricali preko mobitela i eto upalo,dobra placa.Malo mi ugovor nije neki jer san vec bija na kruzerima di sanradija 4-2 ali sto se moze placa mi duplo veca nego di san prije bija na Pullmanturu Cruisesu.

Da li neko zna jesu li ugovori za sekonda palube iskljucivo 4/2 ili se moze dogovoriti i 3/3?

Sent from my D5803 using Tapatalk

Ugovori su in 4-2 al da nesto pokusavaju na 3-3 ako uspiju brat mi kaze posto je on sekondo tamo

Poslano s SM-A500FU putem Pomorac.net

ass elektricara

ass elektricara

Pozdrav svima,malo sam listao po ovoj temi... Nema bas svjezih informacija... Zanima me uzimaju li jos asistente elektricara?

Oni su sad pod NCL tako da ti uvik ako zatriba uzimaju. Mislim da imaju poduzu listu cekanja ali ako neprobas nemozes ni upast

Sritno

Stoji na njihovom portalu career opportunities da se moze applicirat za assistant electrician (Career Opportunities: Electrician Assistant (10681) Req Id 10681 - Posted 07/07/2016 - Engine - Regular).
Jel to isto sta i kadet ili je to bas asistent koji je ispod kadeta?

Stoji na njihovom portalu career opportunities da se moze applicirat za assistant electrician (Career Opportunities: Electrician Assistant (10681) Req Id 10681 - Posted 07/07/2016 - Engine - Regular).
Jel to isto sta i kadet ili je to bas asistent koji je ispod kadeta?

To ti je ista stvar prika

Last edited:
Buduci da imas duznosti asistenta (gluposti po hotelu, zarulje i slicno), i nije neka bajna prilika za ucit posa. 2nd ETO su potplaceni...ako mozes birat, radije drugim putem di su uvjeti za pocetne pozicije malo bolji.

Back