O nasim pomorcima

uuu sta me bilo odnilo

rekli bi trogirani "...je'l te baacaaa..." :confused:

a sta te brige, zbog nase prirode posla rijetko smo u prilici komunicirat sa drugim pomorcima vanka onog uskog kruga ljudi koje poznajemo...

pomorci koji su komunikativne osobe se sa godinama prisilne izolacije otudje i onda kad ovako naleti neki ventil...tesko se fermat...

neko se zatvori u sebe pa je kuco, neko nekontrolirano klapa pa je lajav...po meni ovi drugi bolje prodju jer ne kupe u prsa...

samo ti pi*di... :D ...kome ne pase ne mora citat... :kafa

svak ima pravo na svoje misljenje a ljudi smo koji su zakinuti za svakodnevnu komunikaciju...

vidices da ce se polako po gradovima i sa vremenom, okupit jedan dio ljudi sa foruma i pocet se druzit i raspravljat...

postacemo opet normalni ljudi a ne grintavi i za okolinu tesko razumljivi pi*dopatnici i samotnjaci...

bilo kakav nacin komunikacije je napredak...a ima nas svakakvih i vecina smo manje ubrojivi od prosjecnih ljudi...zato nam treba mali prag tolerancije i brzo cemo pricat vise od onog razgovora koji na kraju krije "koliki ti je ugovor i placa"....

:uzdravlje

Nitomane svak ima svoja prava da bira stoga ga netriba oma vridat. Svati ovo prika kao dobro namjernu primjedbu jer u zivotu neko voli bilo a neko crno i to je dobro jer kad bi svi volili isto onda bi svi nosili iste majice i gace te volili istu zenu. Stoga shvati to tako i bice lipse u zivotu viruj mi.

Svaka cast sta si primia to normalno, znas za nekog je to i vridanje a za mene isto nije osobno ali ka sta rece prije svak je od nas individualan.

Pozdrav prika

Back