Needs urgently a Captain

Status
Not open for further replies.
Aj spik ingli?? tu end vi hev nju oftopik nau. Dalmo?? dont dilit dis nju topik pliz.
Elena iz vorking overtajm. ??i iz ol dej on forum. mejbi ??i iz in lav in casper:hihi

LJudi prestanimo vise s Elenom ona samo voza bez veze. Ocu da mi odgovori dali zna ko je osoba jer san izvadia sve njene adrese logiranja. Da vidimo dali je laz ili ne jer se dosta vas tuzi da neda broj telefona te da ne odgovara na mail. Ako je Elena u kurcu triba to odstraniti a ne se zajebavati. Ime threda je posao za capt. a pisu se sranja pa dajte malo ozbiljnosti. Nek ide u kokosinjac i bog ako ne zakljucacu temu jer smisla nema vise nikakvog

Aj spik ingliš tu end vi hev nju oftopik nau. Dalmoš dont dilit dis nju topik pliz.
Elena iz vorking overtajm. ši iz ol dej on forum. mejbi ši iz in lav in casper:hihi

Aj sii hir litl bit ljubomora :p

LJudi prestanimo vise s Elenom ona samo voza bez veze. Ocu da mi odgovori dali zna ko je osoba jer san izvadia sve njene adrese logiranja. Da vidimo dali je laz ili ne jer se dosta vas tuzi da neda broj telefona te da ne odgovara na mail. Ako je Elena u kurcu triba to odstraniti a ne se zajebavati. Ime threda je posao za capt. a pisu se sranja pa dajte malo ozbiljnosti. Nek ide u kokosinjac i bog ako ne zakljucacu temu jer smisla nema vise nikakvog

:udriglavom:udriglavom:udriglavom
Pa ja cili dan o tom pisem :cool:
Ali nemoj zakljucat temu, viruj mi da se cili dan izvaljivam od smiha.

Casper fala za ispravak jebiga pisao sam brzo . Zna i moj laptop sam da san falija pa mi je zacrvenia ric ali ja na brzinu stisa salji i bog.

Sad ova tema pod kljuc a Elena please go ahead in thread KOKOSINJAC

jucer je bio interviju u hotelu lav za ovu poziciju, bilo je nekih 6-7 kandidata. elene nije bilo, brod ce zimovat u hrvatskoj, ko ce biti kapetan saznat ce mo ubrzo

Status
Not open for further replies.
Back