• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

Naknada za nezaposlene

garbin

New member
Po? tovane kolege,
imam prijatelja koji je izgubija radno mjesto na jadroliniji,navodno su srezali treČinu ljudi.
Uglavnom momak se prijavija na biro za zapo? ljavanje u roku 10 dana po prestanku radnog odnosa,te prima naknadu od 2500 kn mjeseČno i tako prva 3 mjeseca nakon iskrcaja.
Dali i ja mogu napravit isto po? to se iskrcam sa duge plovidbe?

Po? tovane kolege,
imam prijatelja koji je izgubija radno mjesto na jadroliniji,navodno su srezali treČinu ljudi.
Uglavnom momak se prijavija na biro za zapo? ljavanje u roku 10 dana po prestanku radnog odnosa,te prima naknadu od 2500 kn mjeseČno i tako prva 3 mjeseca nakon iskrcaja.

Mislim da neće ići! Kad si na Jadroliniji si zaposlenik kao u svakoj drugoj hrvatskoj firmi, znaći mora?? bit zaposlen bez prekida vi??e od devet mjeseci ili s prekidima vi??e od godinu dana ili tako ne??to nemoj me lovit za riječ da bi imao pravo na naknadu od HZZ-a.

Tvoje pitanje ima osnovu samo ti nemogu tocno odgovoriti ali mislim da su oni u vladi se ogradili od toga. Jer ako nisu onda ce se svi prijavljivati a po novom zakonu smo svi u sustavu i imamo prvo kao nezaposleni na naknadu ali samo ako smo zaposleni mislim u HR firmama ( a nema ih puno firmi mislim)

A da neko pita barba Bracu, mo?žda on ima kakvu pametnu za dodat...:hihi

On je u 20 godina sidenja naucia sve zakone. JA bi njemu dao hitno otkaz u SPH i zaposlija ga da bude u vladi nase JAce glavni za dizanje ruku i izglasavanje zakona protiv naroda. A na TV-u se prestavlja kao spasioc i dobro cinitelj. Pa kad je toliko dobar sta nije prije postanka UPH stvarao blog i pisao nego se sad mladic u 60-tim godinama sitio :D :D :hihi :hihi

Stislo ga prid penzijun i nedaju mu disati frustrirani srednjoskolci a on bidan sve sta mi recemo je vec reka pa tako i novi zakon o napredovanju smo ukrali od nejga :udriglavom :D

t

t

Mislim da neće ići! Kad si na Jadroliniji si zaposlenik kao u svakoj drugoj hrvatskoj firmi, znaći mora?? bit zaposlen bez prekida vi??e od devet mjeseci ili s prekidima vi??e od godinu dana ili tako ne??to nemoj me lovit za riječ da bi imao pravo na naknadu od HZZ-a.

ja mislin da more bit 6 miseci bez prekida

Po? tovane kolege,
a ja se glupan nadam da će me zvat povodom ovog zadnjeg raspisanog natječaja. :udriglavom:udriglavom
tra?žili su 15 sekonda i trećih, 25 timunjera i jo?? tolko mornara, a s druge strane otkazi

Back