Najveci raspasoj

Bilich

New member
Koja je firma najveci raspasoj na kojoj ste bili ?
Kad bi se netko htio ukrcati na najludje misto na svitu koju firmu bi mu preporucili ? :uzdravlje

SSM ne dolazi u obzir :hihi

Moja najgora ''firma'' di sam bia je Berketova Marine Consult. Tamo su uzimali dnevnice svaki misec bez pitanja,ukrcavalo se po rodbinskoj vezi, barbu je cistac vatao nozem i iskrvario cili accomodation,timunjer se obisio ispred barbine kabine u lockeru, itd...
Dakle napominjem to je po mom iskustvu najgora firma di sam bia.

P.S

Jako zanimljiva tema mi je ova tvoja Bilichu :D Zanima me sta ce neke osobe ode napisat.

Moja najgora ''firma'' di sam bia je Berketova Marine Consult. Tamo su uzimali dnevnice svaki misec bez pitanja,ukrcavalo se po rodbinskoj vezi....

Tamo ionako niko nije islo radi nego svercat kokain. Zato se i ukrcavalo pa rodbinskoj vezi. Svi su sanjali da ce postat rvacki Escobari. A ovi primjeri koje navodis pokazuju da se nije samo svercalo nego i konzumiralo i to jebacki.

Last edited:
Tamo ionako niko nije islo radi nego svercat kokain. Zato se i ukrcavalo pa rodbinskoj vezi. Svi su sanjali da ce postat rvacki Escobari. A ovi primjeri koje navodis pokazuju da se nije samo svercalo nego i konzumiralo i to jebacki.
A da nije ta firma bila predlozak za neke sapunice koje su emitirane nedavno u ovim nasim krajevima?

Berket i MSC

Berket i MSC

@Dalmos,
i ja san provea vise ugovora na Berketa :confused: (panamezi) pa potisujem....a Bogu hvala ima san i kambelovske ribare za timunjere :udriglavom (a svaki sa Joskon u rodbinskoj vezi ili u najmanju ruku isa u skolu).....

Al bia san i na MSC.........tamo je lova bolja i urednia (bar tad bila),al zamislite 3 najgore nacije na iston brodu : mi rvati, crnogorci i zabari!!!!!! :mad: :mad: :mad:
Sou-program ili ti ga KAOS zajamcen :udriglavom :udriglavom :udriglavom

@Bilich, tema je ludilo :uzdravlje

MSC u jednom ugovoru sam bia tri puta prvi zadnji i nikad vise kod njih kako je pujanke reka sklopile se tri nacije ne znas koja je gora i za ne falit po 7 od svih na brodu i jos ti dodju pravi timunjeri iz sinja ma dices veceg gusta

Scenario s jedne nase kompanije

Jedan nas sekondo je puno volija da pravi one kipove i statute od bronze ovoga onoga. I timunjeri su munili bili neki komad metala od kojega je on poceo da radi top ono starinski , kad je vec bio stavio tockove od drveta na njega kapu i prvome padne ideja da bi taj top moga pucati i upilaju sekonda da im posudi top. Sutra dan meho radi kuglu u workshopu a kapo i prvi struzu neke velike sibice ka barut, nakon sta je sve bilo spremno dovukli su top u officer messroom i spremili se za palit , ocito ni sami nisu virovali da ce top zbilja opaliti. Kad su ga uzegli kugla je odletila jednome messmanu ravno u kabinu koji se u to vrime brija i sijecao ratnih dana da bi ovi izletio i trca po brodu kako su ga na sred oceana nasli 'bombardovat', kugla je probila onu oplatu i prosla mu pored glave, al to je toliko zadimilo da je cili brod bio pod dimom i aktivirali se svi fire alarmi,na sta su timunjeri reagirali bacanjem boca Co2 prema kapu i prvome, kago se raspizdio sto se to desava s njegovim messmanom i tako dalje.. sutra dan su kogo i messman okrali taj isti top i izvukli ga na palubu i okrenili prema kapovoj kabini.. :D na tome istome brodu je bio i jedan stari timunjer koji je strajkao gladju kad mu ekipa nije dala da igra Nintendo :uzdravlje

E kad san ovo cuja umira san,

Par slucajeva koji su meni poznati ....

- Barba i messman se ne mogu smisliti. Messman ruca u messroomu, a kako je dosao barba, iskrce pocele frcati. Barba uzme tanjur od messmana i baci ga na pod. Messman pocne tuci barbu, a ovaj jedva pobjegne u svoju kabinu. Mesmana sa fire axeom pokusava razvaliti vrata od kabine i dere se "otvori, otvori, necu ti nista!". Do iduceg porta, kad su iskrcali messmana, barba hodao po brodu u pratnji dva timunjera.

-Na krmi grill, navecer se skoro svi ponapijali. Chief mrtav ode u svoju kabinu (barba i ch.off. imaju jednake kabine, samo ch.off. ima kat nize), ali kako je bio full izbijen, promasi kat i ode u kabinu od barbe i legne njemu u krevet. Barba isto mrtav pijan, ode spavati, skuzi chiefa kako spava njemu u krevetu, ali bio je toliko pijan da ga pustio, pa njih dvoje zajedno prespavali u krevetu.

Evo jedne price radnja koja se odvijala 5 dana nakon mog odlaska s jednog broda jedne zanimljive firme.Poznati znaju o kojoj se radi.
Uglavnom put iz Ukrajine za Kinu dosa telex da se brod prodaje.Sinđir pun alkohola trebalo se sve popiti do Kine cca 35 dana navigacije,a mogu slobodno reci da se vidilo od prvog dana da je malo luda ekipa bila prisutna.Janje na krmi rusvaj ?živi svira muzika,alkohola u potocima.Donija barba bengalke da se zapale samo da se ne bacaju u makinu.Normalno rusvaj cili brod u dimu,a bengalka i raketama se gađa nadgrađe.A barba na lasti stoji i mase drugim brodovima koji zbunjeno promatraju.Pijanstva svaku noc u nedogled.Jednu noc pijanstvo u donjoj kani?želi undergroundu.Pijani kormilari osli u makinu ispotezali po?žarne aparate one na kola i poceli pustati po kani?želi,a kapo na sve četiri na uzici glumi pasa i laje.Na njemu jase pijani asistent. :) Svatko ko je bija normalna na tom brodu poludija je.Poslije trevim jednog sa tog broda i ka?že odma kad me vidija isuse sta je ono bilo tamo da samo znas,ka?žem ma znam sve sam cuja ali za nevirovat i onda mi pusti par videa da docara atmosferu.Zato i pisem ovo jer se vidilo tocno da je sve bilo upravo kako se pricalo za nevirovat ali eto sta reci. :D

Dalmatinska!!!

Dalmatinska!!!

Dalmatinska iz Vela Luke. Na svakom brodu seansa.
Na brodskom sastanku (kako je to bilo prije) barba reko da nema napu??tanja salona dok se ne popije oveći bidon vina...
Scena druga: brod koji je navego po Jadranu dakle hrvatsko/talijansko govorno područje krenuo pud Aleksandrije.Doplovilo se tamo, na??lo u riječniku engleskog kako se ka?že : Ovdje MB tajitaj i ugasio VHF da onaj s druge strane nebi ??togod pito...

@Jedan nas sekondo je puno volija da pravi one kipove i statute od bronze ovoga onoga. I timunjeri su munili bili neki komad metala od kojega je on poceo da radi top ono starinski , kad je vec bio stavio tockove od drveta na njega kapu i prvome padne ideja da bi taj top moga pucati i upilaju sekonda da im posudi top. Sutra dan meho radi kuglu u workshopu a kapo i prvi struzu neke velike sibice ka barut, nakon sta je sve bilo spremno dovukli su top u officer messroom i spremili se za palit , ocito ni sami nisu virovali da ce top zbilja opaliti. Kad su ga uzegli kugla je odletila jednome messmanu ravno u kabinu koji se u to vrime brija i sijecao ratnih dana da bi ovi izletio i trca po brodu kako su ga na sred oceana nasli 'bombardovat', kugla je probila onu oplatu i prosla mu pored glave, al to je toliko zadimilo da je cili brod bio pod dimom i aktivirali se svi fire alarmi,na sta su timunjeri reagirali bacanjem boca Co2 prema kapu i prvome, kago se raspizdio sto se to desava s njegovim messmanom i tako dalje.. sutra dan su kogo i messman okrali taj isti top i izvukli ga na palubu i okrenili prema kapovoj kabini.. na tome istome brodu je bio i jedan stari timunjer koji je strajkao gladju kad mu ekipa nije dala da igra Nintendo

Da nije ovo bilo na Atlantsku?:D

na jednom tankeru di je full nasa posada bila, prvi makine je bio malo ''lud'' jer je imao neke svoje cudne ideje. Recimo zvao bi ljude u makinu nakon radnog vrimena da idu raditi neke poslove koji uopce nisu bili obavezni za radit tad, ali njemu se nije dalo sidit po salonima navecer ili u kabini i zvao bi mehu.asistenta mazaca itd...
I jednom se oni dogovorili da mu moraju stati na kraj ili ce ga baciti priko bande broda. Posto je 1 makine imao naviku da svoje safety shoes drzi isprid vrata od kabine asistentu je dopizdilo maltertiranje i posrao mu se u cipelu dok je ovaj bia u kabini. Posto je ujutro ovaj kad se probudia uvik samo nazuja cipele ono ka slape, te kad je zaglibio u govno to mu je bila poruka da se ljudima neradi kao i njemu po noci hehe

Tesko da toga postoji jos i danas ali lipo je cuti tako stare morske price :hihi

Last edited:
Back