MSC putnički brodovi!

Prosle godine sam aplicirao u Sorento, za dva dana zove Bogdan da su mu javili, da dodem s papirima u njegov "Office". Dosao dole, da bi mi rekao da je guzva velika i da tesko da ce me primit, da bolje da trazim nesto drugo, eventualno ako me zanimaju kontejneri kod njih. Prosli tjedan sam, cisto iz znatizenje ponovio mail gosp. Aversa, odgovor je sljedeci:

Dear Mr. fiume
Good Day
Let to introduce my self
I work for MSC Cruise Sorrento in the HR Recruitment office, and as for your work request, I confirm that you resume it is well received
Unfortunately we are looking for new officer with past mariner experience on board of passenger ship of last generation.
Considering this,(of course if you agree) our hypothetical job proposal for you it is for 3°Officer Help on watch
In any case, now the list for the 3°Officer candidate it is very long, so we re-contact you again in case of really ship assigned

At your disposal for any doubt or question
Best Regards
Antonino Aversa
Deck&Engine Personnel Recruiter
MEDITERRANEAN SHIPPING COMPANY S.r.l.
Cruise Crew Dept.
Via Francesco Ciampa, 29
80063 Piano di Sorrento (NA) Italy
Tel. +39 081 5321530
E-mail : anaversa@mscsorrento.com

Usput, covjeku je engleski blago receno cirkus.

ima li iko dobre volje da napiše kako ide hijerarhija u elektro departmentu na MSC kruzerima. isčita san cilu temu ali nisan naša. i btw jesu li električari još uvik posada ili je sa uvođenjem ETO i to prominjeno
dobija san poziv od BOgdana ali još ne i konkretnu poziciju, a s obzirom da imam iskustva nešto i na cruiserima neznam ni šta mi može ponuditi (sumjan da će me poslati za chiefa)

Samo su chief i 1st electrician oficiri. Svi ostali su posada bez obzira na ETO. Uz njih dvojicu tim se uglavnom sastoji od 2-3 elektricara i 1-2 asistenta.

A prvih par ugovora 5 ili 6 miseci, ovisno jel ima smjene. Vidim da su poceli neki ljudi trazit 4 miseca i da im kompanija odobrava, ali tesko da ce ti to dat ako si prvi put tu.
Ugovori ko na bulku 1996. godine. Svasta.

Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk

Dakle ovako
krajen osmog miseca san bija u Bogdana i kao rijeseno je da me salje na cruiser. Nije mi moga reci ocu li ka ass ili ka elektricar. Nije proslo dugo sazna san i datum i brod. Tako je i bilo. Da iden ka ass san sazna kad san dosa potpisati ugovor. Medjutim od tada sve krece naopako. Na brodu san nekako zbroija dva i dva i skuzija da ja nisan ukrcan na ugovor od 6 miseci (iako san to potpisa) nego ka dio škvadre (ekipa samo za skver). Sedmicu dana mi je tribalo da to istiran na cistac jer mi niko na brodu a ni u agencije ne daje odgovore na pitanja. Dalje je ostalo pitanje iden li na slijedeci skver ili kuci. I na to san ceka sedmicu dana. Kad je doslo vrime za iskrcaj svi istali iz skvadre (srbi crnogorci talijani bugari i rumunji) su znali kako i s cim idu kuci tj na slijedeci skver. Osim nas dva hrvata. Ni oda niko ni s broda ni iz agencije nas ne hebe po posto. Ujutro su nas sprasili s broda i ostavili na kisi. Dosli smo kuci o svom trosku i prominili 4 busa. Srica da je bila Venecija.
Danas oden u Sinj i poprican s Bogdanom. On se pere ka nije nista zna. Ka ja san bija na probni rok. Ok. Jesan li polozija. Nezna. Nisu mu javili iz firme. Sta dalje. Nezna nisu mu javili iz firme.
Dosta se po forumu pisalo da je prevarant ali nisan uspija skuziti kako on to vara. Sad nazalost znan iz prve ruke

Dakle ovako
Kad je doslo vrime za iskrcaj svi istali iz skvadre (srbi crnogorci talijani bugari i rumunji) su znali kako i s cim idu kuci tj na slijedeci skver. Osim nas dva hrvata. Ni oda niko ni s broda ni iz agencije nas ne hebe po posto. Ujutro su nas sprasili s broda i ostavili na kisi. Dosli smo kuci o svom trosku i prominili 4 busa. Srica da je bila Venecija.

Zoki, dobro su vas naguzili.., bogami!!!

kad nades negdi posal odi u sinj i poseri mu se u officu i zahvali puno

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

još neznan je li ova situacija pozitivna ili nije. ionako nisan bija zadovoljan pozicijon i plaćon . vrime će sve pokazati

Nastavno na prosli post. Ispalo je da je prica isla u dobar smjer. Zvalo me na slijedeci brod uz promaknuce. Znaci da san osta tamo gulija bi asistenturu i dilija kabinu 6 miseci. Sad iden u svoju kabinu uz bolju placu

Nastavno na prosli post. Ispalo je da je prica isla u dobar smjer. Zvalo me na slijedeci brod uz promaknuce. Znaci da san osta tamo gulija bi asistenturu i dilija kabinu 6 miseci. Sad iden u svoju kabinu uz bolju placu
Bravo super, bas mi je drago

Sent from my SM-T813 using Tapatalk

Back