Ako ga organiziraju, a ne pozovu Udrugu, neka svak dođe ili ne dođe po vlastitom nahođenju.
Ako nas pozovu kao Udrugu, tribamo se odazvat u šta većem broju.
To je po meni jedino ispravno.
SRAMOTA bi bila da nas ne pozovu i obavijeste, al ja očekujem da neće. Nek me razuvjere.
IZNENAĐENJE bi mi bilo da se udostoje poslat mail i mislim da se onda ne triba dilit, nego izać za pomorce, bez obzira ko organizira. I nama su došli Jadrolinija i još neki...
Naravno triba vidit i koji su ciljevi prosvjeda, a pitat i za rijeć na prosvjedu ako će bit govorancije... Za ravnopravno sudjelovanje, ako triba i donirat 1000kn...Hehe...
Živi bili pa vidili...Možda ipak na kraju vidimo i g.Svalinu nigdje prisutnoga zastupnika hrvatskih pomoraca...![]()
Triba ići pozvali oni nas ili ne i ne spustiti se na Bracin nivo.
Ako nas i ne pozove to samo pokazuje tko je i ??ta je, volila bi da me razuvjeri i da napokon poka?že da se bori za pomorce.
Na??oj je Udruzi ponajprije stalo do dobrobiti svih pomoraca i to ćemo pokazat izlaskom na prosvjed, a ne kontre??tavanjem s kompleksa??em kojemu je stalo samo do svoje stolice.
Dakle, ja idem u majicii nek me potira ako mo?že.
![]()
Ja mislim da bi mi ovde u ovom slucaju tribali zaboravit na proslost i sta je bilo bilo je. Tili mi to priznat ili ne SPH je dio medjunarodne organizacije (ovde ja sad necu ulazit ko sta i koliko radi) i mi bi trebali taj prosvjed iskoristit i za svoju promociju. Mozemo mi njih volit ili ne volit, ali cinjenica je da se za njih zna u cilome svitu, sto nazalost nije slucaj sa UPH.
Nemojmo na SPH gledat sa osobnih stajalista i ko se kome zamirija i na koji nacin. Dignimo ovo na razinu Udruge i krenimo dalje. Dok god se mi kontrestajemo sa njima ili oni sa nama ovima na vlasti to ide u prilog. Znate onu staru? "Zavadi pa vladaj". Dok se mi ovde trosimo i ganjamo jedni druge po razno-raznim novinama i portalima dotle ovi rade( citaj: donose zakone koji njima pasu i pune proracun) sta ih volja jer vide da nismo jedinstveni.
Jos jednom, zvali oni nas ili ne, ja mislim da bi se trebali pojavit tamo. Uostalom ako je kome ego pogodjen, neka se taj pojavi u statusu pomorca, a neka ne dolazi tamo kao zastupnik UPH-a.
Svi ratovi koji su se vodili nisu donili nista dobra, a zavrsili su tako da su opet zaracene strane sele za isti stol, prije ili kasnije. Sta prije to shvatimo, i mi i oni u SPH bit ce nam bolje.
Na koncu konca ima jos dosta vrimena i pozivnica mozda i stigne.