Mazac

Sasa87

New member
Interesuje me dali ima neko odgovere i pitanja vezano za polaganje breveta.Član posade koji čini dio plovidbene straže u strojarnici.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Ja san dobia skriptu od ssm tamo san bia na tecaju.
Pitaju uglavnom osnovno.
Kako radi kaldaja,ekonomajzer,separatori i malo o safety.
To je bilo prije 10 godina u kapetaniji Split.

Interesuje me dali ima neko odgovere i pitanja vezano za polaganje breveta.Član posade koji čini dio plovidbene straže u strojarnici.

Ma Å¡ta će ti pitanja i odgovori za to.., brate mili.., ja lani polagao, moraÅ¡ odsluÅ¡ati dva dana nekog nazovimo predavanja i onda ispit. Koliko se sjećam nitko nije pao - glavni cilj tog predavanja i ispita je da im staviÅ¡ u kesu tri-četiri iljade kuna - i to je to!

:uzdravlje

Ma Å¡ta će ti pitanja i odgovori za to.., brate mili.., ja lani polagao, moraÅ¡ odsluÅ¡ati dva dana nekog nazovimo predavanja i onda ispit. Koliko se sjećam nitko nije pao - glavni cilj tog predavanja i ispita je da im staviÅ¡ u kesu tri-četiri iljade kuna - i to je to!

:uzdravlje
Hahaha hvala[emoji1]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

gdje se moze proci trening i dobiti sertifikat STCW III/4 STCW III/4 Engine Room Rating Watch Keeping Certificate ? mimo standardnih procedura.. nesto u kracem roku ? neki privatni trening centar ili nesto?

Back