Maritime-Connector

ja na taj maritime connector bacim oko onako svakih par mjeseci, i jedanput trazili superitendenta za 9 yahti, ja apliciro i nevjerovatno ekipa mi platila let prvom klasom iz miamija u qatar i nase, prihvatili me jedino nismo se bas nasli za platu, ali svakako imam pozitivna iskustva s njima

Pod rubrika pomorske udruge su im:

Kraljica mora" - Udruga pomorskih kapetana sjevernog Jadrana

UDRUGA POMORSKIH STROJARA â?? SPLIT

Udruga pomorskih kapetana Split.

Nisan ljubomoran, ali na??e Udruge pomoraca nema na popisu. A mi njih na portalu UPH reklamiramo? Hm?

Koliko se na??ih ljudi ukrcalo preko MC-a i da li su po??tovali onu obečanu riječ da če du preuzest pomorce sa SSM koji se njima jave i provat ih ukrcat?

... ali na??e Udruge pomoraca nema na popisu. A mi njih na portalu UPH reklamiramo? Hm?

Hm.., zbilja?!

Jednom sam ih pohvalio, a promakao mi je ovaj njihov propust. Vidjet ćemo da li je to obični propust kao zaborav il' je - hotimični nemar i diletantizam?!

:confused:

Od 2008 dvaput su me kontaktirali , i to na isti datum ( ??ta ti je profesionalizam ), 09.10.2009 i 09.10.2010. , čestitali mi ljudi rodjendan !!
Imam filing da bi mi Erste Netbanking vi??e nade ulia za dobar ukrcaj.
A Novi List im bia podaria stranicu i to ih nahvalilo u najmanju ruku revolucionarni zaokret u Cro pomorstvu .
I sad ću se momentalno učlaniti u UPH ,ionako sam jučer dobia 120gratis vrtnji na ??koljkama.

Inače čisto za info.... na Marit. connectoru ima oglasa za pozicije koje kad kontaktirate dotične firme, čude se ,i nemaju pojma odakle vam to da se netko tra?ži. Ja sam se to onako osobno par puta uvjerio....to se pogotovo odnosi na na??e agencije i kompanije. recimo Lo??injska godinama ima ista mjesta ogla??ena a već dugo ne primaju nikog, ito i jo?? neki na??i. OK znam , reći će netko da opipavaju tr?ži??te ali to je bezveze.

http://www.maritime-connector.com/C...gateway-to-maritime-employment---Links.wshtml

Pod LINKS / Linkovi imamo vec godinama banner,prvi s desna ali kao Hrvatski pomorski forum.

@je istina je, vidija san, ispričavan se. ali sve jedno, neki komentari kolega stoju, da bi MC triba bit malo agilniji i a?žurniji.
nije mi nitko odgovorija ima li neka informacija jeli MC ispunija obećanje za pomoć pri ukrcaju i apliciranje i nezadovoljnih pomoraca sa SSM-a koji se njima jave, a koje je progurala UPH u počecima pro??lolitnje krize?

ja san na zadnju firmu upa priko MC i to po principu ¨corave kokosi i zrna¨:posla CV svima pa ko se javi.i bome javili se i to par firmi , koje btw uopce nisu trazile ono za sto san aplicira.neke su me otpilile a ima san i konkretnih ponuda od kojih san i prihvati jednu.po meni ni dosta samo stavit CV i cekat , vec se treba i potrudit malo.isto tako znan par ljudi koji su nasli posal priko MC , i po meni , MC je daleko od idealnog ali opet boje i to nego nista:uzdravlje

Ma taj connector je ziva pizdarija, bas bi volio da se javi jedna osoba s ovog foruma koja je preko connectora nasla posao, a ima nas vec preko osam tisuca:hihi
Takodjer sam imao tamo profil preko dvije godine i aplicirao na par tih oglasa koji su tamo bili oglasavani i nikad nisam dobio niti jednog odgovora tako da sam pred cca pol godine potpuno izbrisao profil.

Ma to je zaboravljeni Pool za pomorce. Mislim da svaka kompanija koja ista vrijedi, ima pretrpane mailboxove ponuda i CV-eva,
tako da nemaju potrebe trazit kandidate po nekakvim " Facebook-za pomorce" e-katalozima ;)
E- ali je badave; !!!;)

Last edited:
M-C

M-C

Ima san kontakte ali nisan prihvatija iz svojih razloga!!

Na kraju krajeva..JELI VAN NE VAJA....NE GLEDAJTE.....!!!:o

Znan jednog timunjera sta se ukrca priko MC-a......zapravo, on je tamo vidia ime te firme pa nasa sam adresu i aplicira i upa na kraju.....sad koliko mu je pomoga MC :confused:

Al, da je neko ostavia profil,pa ga neka firma zvala - jos nisan cuja, a mislin da i necu..........

Ukratko - PIZDARIJA :udriglavom

M-C

M-C

Bas ti hvala na savjetu, ma tko bi se toga sjetio!!:rolleyes:

Ti ocito nisi..!!!Necu se prepucavat s tobon,ti ljudi,nase kolege,na maritime-connectoru imaju najbolje namjere,prema tomu suzdrzise on nabuloza i suvisnih komentara.

Pojednostavnite malo vase konverzacije na ovom forumu....
Ako ste pomorci niste babe...netreba uvik nekog nadopunjavat,ispravljat,prepucavat se ili se pravit pametan.
Svi ode trazite neki posal i netreba gubit vrime oko neceg jeli valja ili nevalja nego jednostavno istrazivat i konstantno slat CV di kod nesto valja vise od vaseg momentalnog uposlenja...Zato nezatrpajite nepotrebno ove stranice glupim i nekorisnim podacima....
Sta se tice Maritime Conectora on je tu zaq sve nas....nekome valja nekom ne ali u svakom slucaju je mukte...ne kosta nista ispunit profil i ponekad aplicirat...doduse ja san aplicira 10-tak puta i sad od tih firmi jeli me neko zva zbog te stranice ili nije neznan a nije me ni briga....Ali te firme tamo su me kontaktirale par puta sad jer zbog mojih poslanih Cv na mail ili od MC to neznan...U svakom slucaju je dobro postavit MC ka link u vas potpis ispod maila tako da vam malo ozbiljnije mail izgleda di je takoder ubacen CV.
Ja osobno koristim yahuu i u njegov potpis stavljan link od MC i od LinkedIn....Tako opet muktesina za one koji nisu u stanju potrosit 2000 kuna za svoju web stranicu.
Eto tako pametme glave... malo se trudite i lukavstvom....imate sve samo treba znat koristit a ne samo ko ce koga nadjacat po pameti na ovom forumu...
Eto nekome sam mozda i pomoga sa ovin svim uputan i kritikan...

svako dobro

Back