LNG brodovi

Zna li itko ista o Stenabulk LNG...Nisam vidio da je netko spominjao, a kako vidim imaju lijepe brodove :)
Ima li nasih, zna li itko ista u uvjetima?

8d38bd76f166ca9e_org.jpg

Stvarno lijep brod. Dobro je da neke firme drže još do neke mašte i tako brinu o brodovima jer svašta se danas može vidjeti.

Zna li itko ista o Stenabulk LNG...Nisam vidio da je netko spominjao, a kako vidim imaju lijepe brodove :)
super ajde drugi put smanji malo rezoluciju slike ima kolega sa sporim i slabim netom (2.500px × 1.667/4,25 mb)

8d38bd76f166ca9e_org.jpg

Kad sam zadnji put ima STS sa jednim njihovim brodom na brodu je bilo dva Hrvata juniora, tako da ima nesto nasih kao uostalom i na ostalim vrstama brodova od Stene. Mislim da krca NMM iz Glasgow-a, ali ne znam kakvi su uvjeti.

Stenabulk LNG ima samo 3 broda, jednu stariju parnjacu Blue Sky-a i 2 novija DFDE-a Clear i Crystal Sky. Ima nesto nasih da. Bas pred malo sam sreo skolskog kolegu prvog palube koji je duze bio na Stena tankerima pa se prebacio na LNG. Kaze mi da ga salju u Koreju jer uzimaju neke novogradnje vlasnika Nigeria LNG. Nije mu bas milo, posto ce samo top 4 biti bijeli a ostalo nigerijci. Nismo spominjali placu, ugovor je standardno 3/3.

Oce li tkogod obnovit lng pay rates tablicu?
Stoje place od 2013.
Plus ova koju je kolega stavio stranucu prije je jos starija.

Evo ja cu vam stavit place od Golara...

Permanent Payment...juniori,struja i gasista 3 mj on/off a top four 10 tjedana on/off.

LNGC

Master 8000 + 50 eura godisnje seniority

COFF 6000 + 50 eura godisnje seniority

2/O 3250

3/0 2250

CENG 7730 + 50 eura godisnje seniority

2/E 5990 + 50 eura godisnje seniority

3/E 3250

4/E 2250

Ch.Elec 5300 + 50 eura godisnje seniority

Elec 4060 + 50 eura godisnje seniority

Cargo/Gas Eng 4590 + 50 eura godisnje seniority

Evo ja cu vam stavit place od Golara...

Permanent Payment...juniori,struja i gasista 3 mj on/off a top four 10 tjedana on/off.

LNGC

Master 8000 + 50 eura godisnje seniority

COFF 6000 + 50 eura godisnje seniority

2/O 3250

3/0 2250

CENG 7730 + 50 eura godisnje seniority

2/E 5990 + 50 eura godisnje seniority

3/E 3250

4/E 2250

Elec 4060 + 50 eura godisnje seniority

Cargo/Gas Eng 4590 + 50 eura godisnje seniority

Mogli su malo i popraviti place ;-)

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

Kolege, evo tablica koju ja iman.

Neznan koliko je tocna, al vi koji ste na tim kompanija slobodno ubacite pravo stanje....
Jedino je Golar poveca place od 1.1 sta ja znam, a nije u ovoj tablici...

Pozz :):):kafa:kafa
Ako su ove place sa stene tocne onda tamo treba definitivno ici .... mogao bi pitati manning office za to ....

Bas me sad zainteresiralo

Golar je samo juniorima diga place 100 eura...

Evo vam i place od Golara za FSRO

Master 8300 + 50 eura godisnje seniority

COFF 6360 + 50 eura godisnje seniority

2/O 3400

3/0 2500

CENG 8020 + 50 eura godisnje seniority

2/E 6195 + 50 eura godisnje seniority

3/E 3400

4/E 2500

Elec 4400 + 50 eura godisnje seniority

Cargo/Gas Eng 5580 + 50 eura godisnje seniority

Chevron - Isto na oil i gas (dolari)
- od 01.01.2016.

Master 10591 plus senority misecno

COFF 8743 plus senority misecno

2/O 5436 plus senority misecno

3/0 4918 plus senority misecno

CENG 9937 plus senority misecno

1/E 8743 plus senority misecno

Gas Eng 7424 plus senority misecno

2/E 5436 plus senority misecno

3/E 4918 plus senority misecno

AEO 8183 plus senority misecno

ETO 5366 plus senority misecno

Na place juniora i prvih je uracunat bonus za higher licence - 2 posto osnovice. Senority raste svake godine.

top 4, gas eng and AEO 26 dana leava
ostali 20 dana leava...

Evo ovo mi je posla je jedan kolega s foruma, update za Chevron.

Chevron - Isto na oil i gas (dolari)
- od 01.01.2016.

Master 10591 plus senority misecno

COFF 8743 plus senority misecno

2/O 5436 plus senority misecno

3/0 4918 plus senority misecno

CENG 9937 plus senority misecno

1/E 8743 plus senority misecno

Gas Eng 7424 plus senority misecno

2/E 5436 plus senority misecno

3/E 4918 plus senority misecno

AEO 8183 plus senority misecno

ETO 5366 plus senority misecno

Na place juniora i prvih je uracunat bonus za higher licence - 2 posto osnovice. Senority raste svake godine.

top 4, gas eng and AEO 26 dana leava
ostali 20 dana leava...

Evo ovo mi je posla je jedan kolega s foruma, update za Chevron.
-I nakon 4mj na brodu ide puna dupla plaća.
-za mirovinsko ti firma uplacuje 8% od place u fond a ti mozes sudjelovati sa 5% i oni na to daju jos 5% sto je jako dobra stednja...
-placaju skolovanje
-zena moze doci na brod i ako ostane duze od 3 tjedna sav trosak ide na racun firme.
-godisnje se dobije bonus u visini oko 6% od ukupne godisnje zarade....

Dalje ne treba nabrajati jer beneficija ima jako puno...

-za mirovinsko ti firma uplacuje 8% od place u fond a ti mozes sudjelovati sa 5% i oni na to daju jos 5% sto je jako dobra stednja...
-placaju skolovanje
-zena moze doci na brod i ako ostane duze od 3 tjedna sav trosak ide na racun firme.

Sve je to istina. Samo Å¡to čeÅ¡ sa vagonima govana Å¡to čeÅ¡ tamo trebati pojesti od jutra do mraka...Moje samopoÅ¡tovanje nije imalo takvu cijenu. Kad pogledam iskreno mi je žao Å¡to nekim ljudima tamo nisam pljunuo u pijat kad su to tražili.

Last edited:
-placaju skolovanje

Sve je to istina. Samo Å¡to čeÅ¡ sa vagonima govana Å¡to čeÅ¡ tamo trebati pojesti od jutra do mraka...Moje samopoÅ¡tovanje nije imalo takvu cijenu. Kad pogledam iskreno mi je žao Å¡to nekim ljudima tamo nisam pljunuo u pijat kad su to tražili.
A ljudino svi mi za novce navigamo i na svakoj kompaniji ce ti se dogoditi da ti bude dobro nekad i da jedes govna nekad ...... meni je na prvom chevronovom brodu bilo bolje nego na svih 6 od prijasnje firme jer je ekipa bila dobra a vec ako treba jesti govna i biti na moru za cca 4500e samo na brodu ili 5600$ permanent, ja cu radije odabrati ovu drugu opciju....

Na svakoj kompaniji ima dobrih ljudi isto kao sto ima i gnjojeva isfrustriranih koji obiteljske probleme donose na brod.

Meni je isto na obe kompanije jer svoj mozak namistim na mode ( no sikiriki) i nema beda .... samo pomalo i nema brige .... naravno samo sljedis pravila kompanije i onda se jos manje sekiras ....

Na dosta drugih kompanija te netko moze iskrcati mozda samo jer mu se nisi svidio ili si slučajno pogrjesio dok na ovoj kompaniji i nije bas tako...

Kad sve stavim na vagu siguran sam da je dobra kompanija i to za na duge staze ..... samo laganini

Last edited:
Back