Ljudi moji jeli to moguće...

Hvala

Hvala

Ima jo?? misec dana do ukrcaja. Novogradnja pa brokeri jo?? kupe narud?žbe :D
A i ?želja mi je bio bulker, počet iz ??to veće pizdarije :D
Hvala čovik moj :uzdravlje

Dobro večer svima..
? est miseci sam visia ode na forumu(nisam puno pita i pila ljude nego lipo tra?žia i čita ??ta mi trebai upija informacije),posla 721 mail. I JUTROS napokon
me zvalo za kadeta-mornara.Ujturo potpisujem ugovog preko maila.
Pa me zanima da li tko zna ??ta o Ryan Ship Management Ltd-idem na survey brod u nigeriju..
Hvala Vam svima na forumu a posebno BLICWS-on me spasia sa adresama i savjetima......Hvala vam ljudi

Dobro večer svima..
? est miseci sam visia ode na forumu(nisam puno pita i pila ljude nego lipo tra?žia i čita ??ta mi trebai upija informacije),posla 721 mail. I JUTROS napokon
me zvalo za kadeta-mornara.Ujturo potpisujem ugovog preko maila.
Pa me zanima da li tko zna ??ta o Ryan Ship Management Ltd-idem na survey brod u nigeriju..
Hvala Vam svima na forumu a posebno BLICWS-on me spasia sa adresama i savjetima......Hvala vam ljudi

Ljubi te deda i sritno ti :uzdravlje
2 kadeta do sada ukrcat i poslat svoju dicu u bili svit
cool0012.gif

ko će sad od brige
ćaća se briga ,e
party0019.gif

Last edited:
Ljubi te deda i sritno ti :uzdravlje
2 kadeta do sada ukrcat i poslat svoju dicu u bili svit
cool0012.gif

ko će sad od brige
ćaća se briga ,e
party0019.gif

Jaci si od Sankove agencije,morati cu ti se i ja javiti do kraja godine kada me posalje u mirovinu:D

kako ono? meni je čast da imam taj dar i priliku da vam pomognem ahahaha....btw umrla mi tajnica pa je malo nered...pa zamisli lika

kako ono? meni je čast da imam taj dar i priliku da vam pomognem ahahaha....btw umrla mi tajnica pa je malo nered...pa zamisli lika

Eeee.. ja sam upra bio snimanje na mobitelu ali se zaklopio i prikinio.. šteta..

Dobar dan i dobro došli u moj mali office
tajnica je jedna umrla nedavno - jako dobra gospođa uz put a druga je na godišnjem pa je malo neuredno ( nije office nego dnevni boravak ala Čečnija ).
Meni je čast što imam priliku da svojim znanjem i pozicijom jednog od najbolih agenta u Hrvatskoj i šire , ipak ne volim hvaliti sam sebe ali rezultati govore...

...mogu vam ponuditi 2200 € i Stena drilling , Maersk drilling...

- " Ajde da ne čekam evo ti 5000€ i uvali me odma"

... dajte gospodine ipak sam ja tu da pomažem a ne da uzimam novac , ovih 200 kuna je ionako simbolična ne bih rekao naknada više zahvala za moj trud iako to jednoj osobi kao što sam ja i nije trud nego više zadovoljstvo , ipak je moja egzistencija osigurana i na vama mlađima svijet ostaje...

- " Neću Stenu i Maersk oću Achtung shipping"

... može gospodine kako ne , nema problema , baš su me neikadn zvala 2 momka koja sam poslao tamo da mi zahvale , kažu da im je odlično i da bi poslali još neki novac .. ali kako sam već rekao samo 200 kuna kao zahvala koja će ionako biti donirana onima kojima je to potribitije..

Ako smeta moderatoru neka makne u Rec.Bin ali sam mora napisati riječi velikog Ive Šanka :hihi gren nazad radit

Back