Legalno ne placanje doprinosa, moguce?????

Sve dok jedan dan Slavko ne pokuca na vrata...

Lako je za slavka - neg ak' prihaja tudi zkupa sa mirkon - unda bute ebali eža :hihi

"Mirko PAZI METAK!!

....................Fijuuuuuuuuuuuuu.... (porezni neplatiša?)
BANG! -----------------------------------------° :confused:

:kafa

Last edited:
negdje oko cetri ujutro, a vani marica Iveco turbo daily radi onako u leru taka, taka, taka, taka....pa da bude dobro jutro jel' domacin ukuci:hihi

Kako sam se ode nasmija hahahah

Shark prijatelju moj ja znam nacin ali moja porezna kartica je cista. Isto tako ja svako jutro kupim kruh od struce i kazem zeni u pekari da lipo okine 3 kvarta meni a 1 kvarat da ostavi za Linica i svi sritni haha

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vidim da tu ima optimista sto se tice nase drzave.
Refreshment je jedna od opcija, nitko tebe nece prisiliti da platis mirovinsko i zdravstveno ako neces.
Porez je nesto drugo.
Otac od mog prijatelja ima 42g. navigacije i starosnu penziju od 700 Eura(uplacivano po najvisem stupnju)., pa sad vi razmislite da li vam je bolje placati ili ne placati mirovinsko.

Postovani Koki

Svak ima svoje pravo i svoje misljenje.
Dali mi mozete reci kako produzujete brevete?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Za glavni grevet ne trebaÅ¡ nikakvu navigaciju njega dobijeÅ¡ kada ti ovaj istekne, isto kao i za tankere lani sam ga dobio na ministarstvu pomorstva u Zagrebu u "kockici" na Prisavlju, soba 306. A ro-ro/passanger sam ponovno polagao i platio 2 x 280 kuna na lučkoj kapetaniji Rijeka

Refreshment je jedna od opcija, nitko tebe nece prisiliti da platis mirovinsko i zdravstveno ako neces.
Porez je nesto drugo.
Otac od mog prijatelja ima 42g. navigacije i starosnu penziju od 700 Eura(uplacivano po najvisem stupnju)., pa sad vi razmislite da li vam je bolje placati ili ne placati mirovinsko.
To znaci 5200 kuna
Znaci itekako se isplati
Sa 65 god u penziju i ako bog da slhedecih 20 god svaki misec 5200 kuna a rast ce kako budu rasle penzije.
Cisto informativno.5200 kuna je sajnsfiksn za brat bratu 60 posto radnika u Hrvatskoj

Send from my Kinez

To znaci 5200 kuna
Znaci itekako se isplati
Sa 65 god u penziju i ako bog da slhedecih 20 god svaki misec 5200 kuna a rast ce kako budu rasle penzije.
Cisto informativno.5200 kuna je sajnsfiksn za brat bratu 60 posto radnika u Hrvatskoj

Send from my Kinez

Jose nemoj zaboraviti da za to moras imati 42g navigacije, a ako imas samo 5 godina manje sto znaci 37g. navigacije penzija ti ide na 3100kn.
Po mom racunu da ja nastavim placati mirovinu do 65g. imao bi max 30g navigacije ako me posluzi zdravlje i nemam nikakvog bolovanja, Kinezu citaj ovo 1800kn penzija.
Ajde reci mi da li da i dalje placam?
A ne budi smjesan i optimist, penzije mogu samo biti manje.....isto kao i place kakve su danas takve ce biti sutra i za 100g u nasoj lijepoj.

Last edited:
A ljudi dragi, bori te se Å¡ta je najbolje za vas..za obitelj..ko plaća neka plaća, ko može neka ne plaća..činjenica je da se krade na sve strane od naÅ¡e vlasti..hoćete biti svi dobri i plaćat..neka...eno Vam Sanader on kaže da se ne osjeća krivim..jebem ga u čovjeka takvog, i ima ih joÅ¡ puno takvih...Sramota!

Ma prica van se svodi na to "ko ce napisat lipsi post i ispast e-faca"
Plati sta triba i prestani kukat ka kakva polovnjaca.
Ima da placamo i vise za sve ove sta su picili po dinari i ginili za drzavu dok smo mi picili po ebackin mistima.
Bija je rat,drzava se stvorila,ebiga pokralo se,al sve u svemu ide na bolje...
Kad za 50 godina dodjemo na nivo Moldove valjda ce se pocet brinit i za nas.

Bez kukanja cicije

Ima da placamo i vise za sve ove sta su picili po dinari i ginili za drzavu dok smo mi picili po ebackin mistima.

Bez kukanja cicije

Aj ne kukaj

Bez kukanja cicije

U potpunosti se slazem sa tobom.

Poslano sa mog CUBOT P9 koristeći Tapatalk 4

Je mi drago kad dojen doma ujutro procitatat sta ekipa pise.
Al svaka mi ima mista.hahahahaha.
Samo bi udrija jedan edit.
Umisto Moldove tija san rec Pola Cipra.
Znaci za pet bankih godina kad budemo na razini Pola Cipra imat ce mo mi svoja prava.
Dotad ima da bude Red,Rad,Disciplina!

Porez je nesto drugo.

Mlatiš gluposti!

Poznajem nekoliko likova koji su zadnju godinu dana umirovljeni a cijeli život su uplaćivali u fondove da si osiguraju starost i sada imaju mirovinu oko 1.600 do 1.900 kuna Da su Å¡tedjeli kao ja sada bi si mogli svaki mjesec dići barem 400 eura i joÅ¡ bi ostalo Å¡to ne potroÅ¡e njihovoj djeci!
Da država od ovakvih koji ovdje Å¡ire marksističke ideje nema koristi ne bi uvela socijalno i mirovinski

Mlatiš gluposti!

Poznajem nekoliko likova koji su zadnju godinu dana umirovljeni a cijeli život su uplaćivali u fondove da si osiguraju starost i sada imaju mirovinu oko 1.600 do 1.900 kuna Da su Å¡tedjeli kao ja sada bi si mogli svaki mjesec dići barem 400 eura i joÅ¡ bi ostalo Å¡to ne potroÅ¡e njihovoj djeci!
Da država od ovakvih koji ovdje Å¡ire marksističke ideje nema koristi ne bi uvela socijalno i mirovinski

Potpisujem,

pokojni otac, 41 godinu staza, sam dobrovoljno placao sto sada mi moramo zakonski placat, penzija 2100 kuna. Uplatio tokom karijere brat bratu 50 kila eura... Sad zamisli da je to stavio na zivotno koliko bi imao mjesecno plus koliko bi ostalo jos na kontu? Dovoljno je pitat osiguravajuce kuce ako se meni ne vjeruje odje..

Back