Konzultacije za klasu

1.PITANJE:ovako tko ide na ispit(rijeka 06.06.2011)posto je to Slijedeći termin u nizu:o,ako se nevaram!!! I dali ima uopce Konzultacije za-Časnik stroja odgovoran za stra?žu u strojarnici
sa strojem porivne snage od 750 kW ili jačim!!!..
2PITANJE:koji su mi braveti potrebni za pristup casnickom ispitu!!:confused::confused:..

Hvala i pozdrav svitu

1.PITANJE:ovako tko ide na ispit(rijeka 06.06.2011)posto je to Slijedeći termin u nizu:o,ako se nevaram!!! I dali ima uopce Konzultacije za-Časnik stroja odgovoran za stražu u strojarnici
sa strojem porivne snage od 750 kW ili jačim!!!..
2PITANJE:koji su mi braveti potrebni za pristup casnickom ispitu!!:confused::confused:..

Hvala i pozdrav svitu

1 - vec ce se neci netko da ti izbije 2-3 Starcevica iz djepa u to ne moras sumnjati:rolleyes:
2- basic safety, advanced fire fighting, first aid, survival crafts

:uzdravlje

1 - vec ce se neci netko da ti izbije 2-3 Starcevica iz djepa u to ne moras sumnjati:rolleyes:
2- basic safety, advanced fire fighting, first aid, survival crafts

:uzdravlje

hvala ti puno brate.
Bravete sve imam,ali pitam da potvrdim-posto mi je muka zvati kapetanijuu...njihovi glasici lose utječu na moju psihu!!!!:rolleyes::rolleyes::D:D

pozdrav

pozdrav

Moj savjet ti je da ne ide?? na konzultacije, to ti je bacanje para.Polaga san klasu pro??li tjedan u ? ibeniku učija san sedan dana prije klase i iman popravni iz toplinskih da san učija koji dan vi??e pro??a bi sve.Uči po pitanjima koja ima?? tu na forumu i ponovi malo termodinamiku iz srednje. Sritno!

ovako da pitam posto nisam u sibeniku i..bio na klasi..idem u rijeku ili split!!
gledam ode na portalu-da u splitu od 10polaznika proslo ih je svega 3 a bacija njih gotovo 7-na popravni..stoga zanima me kako je u rijeci-?(kada sam zvao svoga 2 end.ofic i reko mu da idem na klasu u rijeku on se uvatija za glavuu i reko jaoooo!!! gdje ces tamo ,tamo ti je najteze!!pa pitam posto mi nije jasno gdje i kako!?:D:D
informativno pitam__sve sto mi nije jasno!?:rolleyes::hihi

u Splitu i Rijeci su oduvijek bile budale. U biti ne znam sto mozes ocekivat od ljudi koji su doktorirali na odbojnicima od vagona,a drze se kao neprikosnovene velicine i strucnjaci u pomorstvu.

u Splitu i Rijeci su oduvijek bile budale. U biti ne znam sto mozes ocekivat od ljudi koji su doktorirali na odbojnicima od vagona,a drze se kao neprikosnovene velicine i strucnjaci u pomorstvu.

:oto znaci bit ce ledenicaa!!!;):uzdravlje.a nista pocet cu ponavljati od iduceg miseca.da budem spreman!!:D:kafa

posto sam sa parama pa ,pa, i trebam brod pod hitno!!??:o:o

U ? ibeniku od 13 ljudi pro??lo 3 odma palo 3 ili 4 ostali popravni.Neki ispitivači su do??li iz Splita tako da mislin da tu nema velike razlike.Triba?? se ??ta bolje spremit i normalno triba imat i malo sriće.

U ? ibeniku od 13 ljudi pro??lo 3 odma palo 3 ili 4 ostali popravni.Neki ispitivači su do??li iz Splita tako da mislin da tu nema velike razlike.Triba?? se ??ta bolje spremit i normalno triba imat i malo sriće.

? to vas to pitaju, kad je ovako mala prolaznost? :confused:

Back