konobar

šareni

New member
dobar dan dobri ljudi:uzdravlje
evo ja tra?žim ukrcaj za konobara ali to je izgleda nemoguća misija.
10 god. radim taj posao,zadnjih par godina di god se zaposlim filipi nas izbace.
zadnje sam bio na pasatu DSV,opet filipi do??li.ne znam vi??e di bi ni ??ta bi,već sam 4mj. doma.
ako neko zna ne??to pametno bio bi jako zahvalan:D

dobar dan dobri ljudi:uzdravlje
evo ja tra?žim ukrcaj za konobara ali to je izgleda nemoguća misija.
10 god. radim taj posao,zadnjih par godina di god se zaposlim filipi nas izbace.
zadnje sam bio na pasatu DSV,opet filipi do??li.ne znam vi??e di bi ni ??ta bi,već sam 4mj. doma.
ako neko zna ne??to pametno bio bi jako zahvalan:D

probaj nase firme, jadroplov, atlanska, uljanik, tankerska. ili atlanship, frend mi govori da splosna uzima( neznam koji kadar).

Jesi li proba zvat Hartmann Offshore, čujen da popunjavaju posadu za nove brode, a ti imaš iskustva na suplajerima

Jesi proba na cruiserima mislim da imas tj znam da uvik traze ljude na Carnivalu pa salji

Last edited:
Najbolje ti je kontaktirat agenciju Uspinjaca u Zagrebu oni bi ti mogli najbole pomoci u potrazi posla za konobara:uzdravlje

pa jadrane kakve veze ima iskustvo na offshore s konobarstvom stvarno te ne razumin,evo probaj na metiteransku ili korkyru tamo ces upasti 100 posto na misto konobara

pa jadrane kakve veze ima iskustvo na offshore s konobarstvom stvarno te ne razumin,evo probaj na metiteransku ili korkyru tamo ces upasti 100 posto na misto konobara

Pa mo?žda Jadran misli na to da Suplayere vi??e valja more pa da onda čovik ima iskustva sa no??enjem juhe da mu se ne prolije!:)
Offshore=Rock'n'Roll:uzdravlje

Ne, Jadran je mislija pošto čovik ima već sve brevete za off, da je lakše a i lova je veća...
Nego neptune, ako imaš koju sliku od salona na tom tvome brodu, aj je ubaci, baš me zanima kakav je standard na Eidesviku...

Back