Kompanije..coasteri do 3000gt

deck monster

New member
Pozdrav svima..Osim Cuneusa ,znate li za jos koju kompaniju gdje ima bar 1 nas covjek a koja krca na brodove do 3000gt..bulk,general..Ja znam za Wagenborg,Flinter,Spliethoff,Marship,Lehmanm,Arklow,Mf shipping medjutim na tim kompanijama barem sta mi je receno nema niti 1 Hrvat.Sto sam uspio izbrojit samo Wagenborg,Marship i Flinter imaji cirka 80-100 brodova.Dobri ugovori,placa solidna.Dosta ljudi ne zavrsi Visu skolu te su ograniceni na 3000gt a smatram da se i na takvim kompanijama lijepo da zaradit i napravit dobru karijeru.Jeli to nebriga nasih agencija ili smo mi problem..mi kao mi pomorci?

meni su preko TOSa nudili ugovor na temporary wagenborgu, bio sam tada na brodu

Imas oost atlantic lijn globtik krca svi casnici hrvati međutim nedavno su prodali jedini brod koji je bio ispod 3000gt ostali su nesto preko al ko zna mozda se nabave koji i ispod 3000gt

To sto na tim kompanijama nema hrvata nije razlog da ne apliciras. samo ti udri slat cv, zaboravi nase agente...imas dosta i nizozemskih agencija koje krcaju na te brodove, javi se i njima, pa mozda budes prvi nas tamo...

to sto na tim kompanijama nema hrvata nije razlog da ne apliciras. Samo ti udri slat cv, zaboravi nase agente...imas dosta i nizozemskih agencija koje krcaju na te brodove, javi se i njima, pa mozda budes prvi nas tamo...

istina

Imas oost atlantic lijn globtik krca svi casnici hrvati međutim nedavno su prodali jedini brod koji je bio ispod 3000gt ostali su nesto preko al ko zna mozda se nabave koji i ispod 3000gt

kakva je situacija na tome "oost Atlantic lijn", ako moze neko par rici o tome(brodi, posada,place itd.....)
fala unaprid

kakva je situacija na tome "oost Atlantic lijn", ako moze neko par rici o tome(brodi, posada,place itd.....)
fala unaprid

Ja sam tamo bio 3 ugovora, brodovi male šešule, 2 od 95m i 1 od 110, pitch propeler, kapo, barba, chief i sekondo hrvati a dole 4-5 indonežanina, porti Europa dole do Maroka i Alžira, ne znan za koju poziciju ides, al dosta posla naucis a nije losa ekipa, stigne se i izac i vidi se dosta toga jer si svako 2 dana u portu, firma ima i jos 2 kontenjerasa mala sta voze Rotterdam-Rusija pa znaju i tamo sibat ljude, nije lose za sporkat matrikulu al placa nije neka

Back