Klasa 21.06. Split

motorman5

New member
Namjeravan polagat (polozit;) klasu u St 21.06. i zanima me ako ko zna dali netko drzi konzultacije.Diverso kaze da ne , Fesb i pom.fakultet isto tako , u pomorskoj skoli zenska sto mi se javila na telefon je rekla da ne zna....I ako netko ima kakvu skriptu , pitanja , bilo sto iz engleskog i novu (ako je izasla) skriptu iz pomorskog prava.
Zahvaljujen

Ima li ko da polaže klasu u Splitu 18.6 za Strojara?Dali se mogu negdi nabaviti pitanja iz Engleskog (usmenog) s klase?

Namjeravan polagat (polozit;) klasu u St 21.06. i zanima me ako ko zna dali netko drzi konzultacije.Diverso kaze da ne , Fesb i pom.fakultet isto tako , u pomorskoj skoli zenska sto mi se javila na telefon je rekla da ne zna....I ako netko ima kakvu skriptu , pitanja , bilo sto iz engleskog i novu (ako je izasla) skriptu iz pomorskog prava.
Zahvaljujen

Ima jedan kapo Å¡ta drži predavanja u Diversa... Koliko znam on ti uzme par ljudi pa im drži pripreme odnosno konzultacije.. pokuÅ¡aj opet otić do njih pa ih pitat onako direktno, nebi tia čoviku ovako javno napisat ime.

Ima jedan kapo Å¡ta drži predavanja u Diversa... Koliko znam on ti uzme par ljudi pa im drži pripreme odnosno konzultacije.. pokuÅ¡aj opet otić do njih pa ih pitat onako direktno, nebi tia čoviku ovako javno napisat ime.

Engleski je pizdarija !!!
Ako je prva klasa,onda sve natuknice mozes naci u Dnevniku Stroja!

Je li možda Job KaÅ¡ić drži konzultacije. Imali su ured na Bolu. Barem su imali 1992. :)

Evo da se malo javim u vezi klase koja je bila 18.6. u Splitu.Pisa sam tu neke postove i trazija pomoc u vezi nekih predmeta ali niko nista ne odgovara(nije sad ni bitno).Uglavnom bilo nas je 23,jedan je odustao(iz niko nezna kakvih razloga)cak su ga ovi iz kapetanije zvali 10 puta znaci da im je ipak stalo da prodemo,a ne samo da nas pobacaju i pokupe lovu.Nitko nije pao cijelu klasu mada je bilo ozbiljnih kandidata po tom pitanju(tko je pao 2 predmeta,3.su mu poklonili samo da ne padne cijelu klasu).Ja sam osobno prosa sve bez popravnog,a na popravni je poslo mislim oko 8-9 od 23 po meni odlican omjer.Å ta se tice ispitivaca nebi tija puno pricati svima naklon do poda i svaka im cast jer kad te ispituje i kad neke detalje neznas imas osjecaj da te bas zele nauciti,osim jednog gospodina koji nas je toliko uplia i bezobrazan je do bola(oni koji su polagali u Splitu klasu i koji su na visoj jos ili su bili znaju o kome je rijec).Uglavnom klasa je trajala 3 dana cijeli su nam raspored malo stisnuli.Posto smo svi stabilitet pismeno napisali odlicno bili smo oslobođeni stabiliteta usmeno.
18.6.PONEDIJAK-
Stabilitet i engleski pismeno.(svi smo napisali vise manje ok mada je bilo nekih sta su engleski lose napisali pa nisu imali pravo izaci na usmeni).
Drzanje straze(nista specijale svi prosli)
Eletrika(mislim da smo svi prosli trebas neke osnove znati mada je ispitivac bija vise nego korektan prema nekim)
Pomorsko pravo(svi prosli nista specijalno).
19.6.UTORAK-
Prakticni dio na brodu(dobro nas je ispilalo)
Toplinski pogonski(to nas je pitalo u detalje moras znati sve mada i oni pomognu malo kad vide da si ucija i da znas o nekom pitanju nesto ispricati.Uz to su nas pitali diagrame svih uredaja koji su nam bili u pitanjima.
Odrzavanje i poravci(upilalo nas je cudo)
20.6.SRIJEDA-
Engleski(nista specijale ako znas nesto reci osnovno prolazis)
Pomocna postrojenja(isto nas je sve u detalje ispitalo ipak su nam to glavi predmeti pa je razumljivo).
Moj zakljucak klase u Splitu je da su ljudi fer i korektni i svaka im cast tako da ako netko misli zaobilaziti Split za polaganje klase ne treba se bojati niceg ako znas o svemu reci ponesto i ako vide da kuzis o cemu se prica neces imati problema.

klasa

klasa

evo vidin da je strojar neÅ¡to malo reka o klasi u Splitu i ovin ispitivačima Å¡ta su bili tamo. ja san polaga u Å ibeniku, isto nismo svi proÅ¡li iz prve. mene je bacija ispitivač iz Splita, neću o imenima jerbo nisu bitna. uglavnom, kako san triba ić na brod u vrime popravnoga, malo san surfa po stranicama ministarstva u vezi svjedodžbi i procedura koje triba učinit ...
I tamo kaže da za klasu iznad 750 kw polaznici polažu po programu C10. Jedva san naÅ¡a taj C10...a onda skužija da nas je lik ispitiva po programu C11 (klasa iznad 3000 kw). i Å¡to sad? žalit se? niti u ludilu. uvik je to tako da se baci određeni broj polaznika...moÅ¡ samo sebi napravit veće sranje.
za Å ibenik neman Å¡to reć nego da su ljudi prva liga, pitaju ono Å¡to je potribno, malo te zaupute ako zapneÅ¡.
al eto...bogu fala sad je sve prošlo....
lip pozz svima....

Back