Ivica ivo sanko

Očito nam iskustva nisu svima ista. Ja i cura smo se nakon du?že potrage uspjeli ukrcati na jahtu preko gospodina Ive ? anka. Plaće mo?žda i nisu bile pretjerano visoke, ali nam on barem nije uzimao nikakve provizije od plaće. Poku??avamo se ove godine ponovo negdje ubaciti i nadamo se da će opet uspjeti. Molbu smo dali na vi??e strana.

Očito nam iskustva nisu svima ista. Ja i cura smo se nakon du?že potrage uspjeli ukrcati na jahtu preko gospodina Ive ? anka. Plaće mo?žda i nisu bile pretjerano visoke, ali nam on barem nije uzimao nikakve provizije od plaće. Poku??avamo se ove godine ponovo negdje ubaciti i nadamo se da će opet uspjeti. Molbu smo dali na vi??e strana.

Sankova hobotnica dospijeva i na nas forum :mad:

Očito nam iskustva nisu svima ista. Ja i cura smo se nakon duže potrage uspjeli ukrcati na jahtu preko gospodina Ive Šanka. Plaće možda i nisu bile pretjerano visoke, ali nam on barem nije uzimao nikakve provizije od plaće. Pokušavamo se ove godine ponovo negdje ubaciti i nadamo se da će opet uspjeti. Molbu smo dali na više strana.

Hej, majstore mislim da se negdi bili sreli samo se nemogu sad sjetiti jel to bilo u Trstu ili...?
Kako si ono reka da se zvala jahta...?

? ta će?? slati na vi??e strana kad ima?? ? anka:kafa

meni je na moj mail gde krca,sta krca odgovorio posle 20 dana sa porukom

"Zahvaljujemo na interesu i molimo Vas da nas u vezi s poslom nazovete prijepodne na broj fiksne mreze 00385 51 546 185 ili poslijepodne na broj mobilne mreze 00385 92 266 8686.

Pozdrav,
Ive"

i tako ti ja okrenem,sa mislima u glavi da je verovatno jos jedan prevarant,jer koja ozbiljna agencija,agent ili kompanija imaju yahoo,gmail,trt mrt mail... Javi se covek,kaze morate da popunite nesto i da posaljete zajedno sa 30 eura DHL-om meni i ja vas saljem na jahte,platforme,brodove.Pitam ja sta je tu 30 eura,kaze on to je taxa za coveka da moze da radi u inostranstvu.OK,prvi put cujem,ali nastavljam pricu da bih se smejao do kraja.Kazem ja da sam radio na prekookeanskim brodovima,imam to i to od papira,breveta i ne mogu na jahte i platforme,tamo ipak traze nesto drugacije...kaze to nije bitno,ja vas sa tim vasim brevetima i papirima mogu poslati svuda... Sad se mislim steta sto ukinuse Space Shuttle program... mogao sam da probam... zahvalili smo se jedno drugom na iscrpnim informacijama i jos mi je na kraju napomenuo da mogu bilo kada zvati jer on za svoje ljude se javlja i cak kasno uvece....znaci ozbiljan tip:hihi

inace ovo mu je mail ivicasanko@yahoo.com , i njegovi oglasi su jedno vreme bili svuda po sajtovima za zaposljavanje kod nas,tamo sam i slucajno video jer mi je brat trazio posao...

Last edited:
Boyane napravija si zivotnu gresku moga si za 30 evra ic na mjesec.Kaze Bilic da Ive moze sve.Jaci je od Chucka Norisa

meni je ? anko nudio Čobankovićevu stolicu ali sam odustao jer mi zao Čobankovića..pristao sam brati ??paroge po Njemačkoj..

I ja sam hteo na jahtu preko njega,i sve je bilo OK,dok se nije ispostavilo da mi treba clanska karta lokalnog video kluba koji jos radi u VHS formatu,...kako nisam znao gde to da izvadim,ostao sam bez ukrcaja na jahtu,i to za 1.Off.,ali kaze nije jos sve izgubljeno,..posto sam krvna grupa B.negativna,imam i papir za to,imaju kompanije koje ukrcavaju samo takve,nista vise i ne treba...eventualno zdravstvena knjizica,ali to zavisi od kompanije do kompanije...:D:D

mene je vec pocelo zanimat,jeli njega stvarno ko uzima za ozboljno,i koji mi je idiot izbrisa pitanje na temu,momci,nemojte pretjerivat,nista nije bilo pogresno

cak i frenkie more na livadu sanikolom123,da ih vidin tako skupa,srce bi mi puklo,a neko je valda izbrisa livada text,to je bilo poucno i puno bi stvari objasnilo,ali jebiga,kad sebe ne razumis,kako mores drugoga

Last edited:
mozda ti se desi da sidis u svojoj krvnoj grupi i nema je,a triba ti????

aj daj mi odgovor na pitanje sta ti to more rec

ljudi su ovce,niti znaju zivit,niti se znaju ponasat,a ono malo sta to ima,zauzeto

Last edited:
Bio sam ja pred par godina kod njega sa dvojicom prijatelja (htjeli su dečki na platformu), ja sam se priključio jer sam već načuo nešto pa baš da vidim. Šarlatan, jadnik, taj blage veze nema o ničemu, nešto lupeta besmisleno, ja ga nešto ko konkretnije pitao a on se sav izgubio u lažima i glupostima.
A činilo mi se da dobru lovu na ljudima diže, jer 'sastanak' sa 'strankom' ugovori na samo 30 min a pred vratima stana već čeka drugi 'kandidat' sa 200 kuna u đepu.
Samo jedno-jadni ljudi koji svoju sudbinu njemu i njemu sličnima prepuste, i na njegov 'ukrcaj' čekaju.
Ali ima još takvih, koji po agencijama i raznoraznim firmama sjede (a ne u primaćoj), nažalost

Evo moj kolega ka?že da mu je Stiv bija odličan, sad lipo ti kod Stiva, a njega ??aljen u ? anka.. vuk sit, ovce na broju, hehehe.. :hihi

Back