Očito nam iskustva nisu svima ista. Ja i cura smo se nakon du?že potrage uspjeli ukrcati na jahtu preko gospodina Ive ? anka. Plaće mo?žda i nisu bile pretjerano visoke, ali nam on barem nije uzimao nikakve provizije od plaće. Poku??avamo se ove godine ponovo negdje ubaciti i nadamo se da će opet uspjeti. Molbu smo dali na vi??e strana.
Očito nam iskustva nisu svima ista. Ja i cura smo se nakon duže potrage uspjeli ukrcati na jahtu preko gospodina Ive Šanka. Plaće možda i nisu bile pretjerano visoke, ali nam on barem nije uzimao nikakve provizije od plaće. Pokušavamo se ove godine ponovo negdje ubaciti i nadamo se da će opet uspjeti. Molbu smo dali na više strana.
Očito nam iskustva nisu svima ista. Ja i cura smo se nakon du?že potrage uspjeli ukrcati na jahtu preko gospodina Ive ? anka. Plaće mo?žda i nisu bile pretjerano visoke, ali nam on barem nije uzimao nikakve provizije od plaće. Poku??avamo se ove godine ponovo negdje ubaciti i nadamo se da će opet uspjeti. Molbu smo dali na vi??e strana.

..posto sam krvna grupa B.negativna,imam i papir za to,imaju kompanije koje ukrcavaju samo takve,nista vise i ne treba...
Ne znam....![]()