trebao bi prikupiti Å¡to viÅ¡e informacija kako bi se pokuÅ¡ao aplicirati za posao na brodu. Kao Å¡to sam već u predstavljanju opisao da sam zavrÅ¡io elektrotehničku Å¡kolu (na žalost zbog financija ne i fax) ali uglavnom sve vjeÅ¡tine i znanje sam praktično usavrÅ¡avao godinama. Informatički sam obrazovan, vjeÅ¡t sa strujom i neÅ¡to mehanikom (servisiranje automobila svojeg i frendova ... dijagnostike kvarova i ostalih problema sa strujom i mehanikom) uglavnom ''udaren'' za sve Å¡to je tehničke prirode i to me zanima. U životu sam se svime bavio od malerije, provlačenja električnih vodova, servisa RTV uređaja, računala, objektiva za profi fotoaparate, bijele tehnike i ostalog gdje se struja spominje ... Hobi mi je fotografiranje (već cca 22 godine sam u tome) a trenutno prodajem profi foto video opremu (i amatersku pomalo).
E sad doÅ¡lo doba da se promjeni okolina u kojoj sam bio zadnjih 10 god (nadam se na bolje) i želio bi se prijaviti za rad na brodu. Inače sam iz Zagreba pa ako ima neka dobra duÅ¡a možda u blizini a ima vremena za kavu neka mi javi da malo porazgovaramo da me savjetuje gdje, kako i Å¡to.... Ostali koji mi nisu blizu slobodno se raspiÅ¡ite vaÅ¡a iskustva i savjete te sve Å¡to mi je potrebno za ovaj poduhvat.
Nadam se da nije kasno za mene (govorim zbog godiÅ¡ta) i da ću uspjeti u svom naumu (nadam se brzo i pozitivno).
Unaprijed se zahvaljujem svima na pomoći.
E sad doÅ¡lo doba da se promjeni okolina u kojoj sam bio zadnjih 10 god (nadam se na bolje) i želio bi se prijaviti za rad na brodu. Inače sam iz Zagreba pa ako ima neka dobra duÅ¡a možda u blizini a ima vremena za kavu neka mi javi da malo porazgovaramo da me savjetuje gdje, kako i Å¡to.... Ostali koji mi nisu blizu slobodno se raspiÅ¡ite vaÅ¡a iskustva i savjete te sve Å¡to mi je potrebno za ovaj poduhvat.
Nadam se da nije kasno za mene (govorim zbog godiÅ¡ta) i da ću uspjeti u svom naumu (nadam se brzo i pozitivno).
Unaprijed se zahvaljujem svima na pomoći.