Hurtigruten

I ako znate neke slicne kompanije slobodno napisite. Ja znam za Oceanwide, Ponant, Linblad expeditions (national geographic).

Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk

I ako znate neke slicne kompanije slobodno napisite. Ja znam za Oceanwide, Ponant, Linblad expeditions (national geographic).

I Silversea Cruises ima 2 ekspedicijska broda, krca Zorovic i VShips.

Krca i CSM Rijeka na Linblad Expeditions. Znam da je za chief ETO oko 50milja eur godisnje. Ugovor 3-3.

Hurtigruten je bio hrabar pa je počeo s kruzevima, ali kratkog daha. Javljaju o 33 pozitivna člana posade.
S druge strane svijeta Paul Gauguin javlja s o pozitivnim članovima posade s Tahitija.
Prije će Nina Badrić krumpire početi vaditi nego što će kruzevi proraditi

Hurtigruten je bio hrabar pa je počeo s kruzevima, ali kratkog daha. Javljaju o 33 pozitivna člana posade.
S druge strane svijeta Paul Gauguin javlja s o pozitivnim članovima posade s Tahitija.

Norvezani misle da su pametniji od drugih pa si sad lagano dobili “trisku” sami od sebe.
Sad ce malo po malo sve vise Europskih drzava dobit veci broj zarazenih sa cocid-19

Sent from my iPhone VIA Pomorac.net

Norvezani misle da su pametniji od drugih pa si sad lagano dobili “trisku” sami od sebe.
Sad ce malo po malo sve vise Europskih drzava dobit veci broj zarazenih sa cocid-19

Sent from my iPhone VIA Pomorac.net

Kad im vlastita kompanija (pod nacionalnom zastavom) ne postuje propise i navodno je zatajila da je prethodni kruz-prije ovog koji je rezultirao eskalacijom-znala za jedan (1) slucaj zaraze clana posade.
Uostalom Hurtigruten je sam sebi pucao u nogu,Filipinci koji su im dolazili na ukrcaj nisu bili u karanteni na brodu po ukrcaju vec na duznostima.
Tek slijede tuzbe putnika ako se pokaze da su namjerno sutili sto se u ovom trenutku cini pouzdanom informacijom.

Last edited:

Slazem se, jedan slucaj vodi neminovno, makar medju posadom, do desetaka drugih u kratkom periodu.
Posadu se jos i moze prisiljavati na mnostvo mjera, kakve god ucinkovitosti bile, no za putnike sumnjam da ce rado postovati iste tamo gdje im se pristup ili usluga ne uvjetuje protokolom.
Ja sam se ukrcao prije 4 dana, trenutno u izolaciji, mjerenje temperature 2 put dnevno.
Po ukrcaju posjet doktora-pregled stetoskopom.Hrana mi se ostavlja pred vratima.
Utjesno je da sam u putnickoj kabini sa balkonom pa imam dnevno svjetla u izobilju.
Ovim pristupom se mogu drzati stvari pod kontrolom, no sa punom posadom i putnicima mislim da nema sanse da se industrija pokrene bez da se dogode problemi o kojima pisemo.
A znamo da to znaci stop i to dok ne bude sigurne zastite.

Last edited:
Također.....treba počet na ekpedicijskim kruzerima...u 3. misec dogovoren ukrcaj,proša treninge sve pet i sve onda puklo.....kažu za novozaposlene do daljnjega ništa...
Evo me nazad na tankere .....:,((

:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom

Back