Hartman Feederlines

zastodane

New member
Pozz

Jel tko od forumasa bio na Hartmana , inace otvara mi se prilika za ukrcaj tocnije na brod ubc mariel pa me zanima kakvi su uvjeti , kako se krece placa za 2/o palube .

Teško je reci kad malo nasih ima na toj poziciji,a opet zavisi imas li iskustva u ranku ili si pocetnik. 3/o ti ima prvi puta kad ide 2400eur,ali tamo ti je sve kako se dogovoris na Feederlines(tj. koliko izvuces)

3/O prvi put ima 2150 eur,aekondo ima 2600 u većini slučajeva.Ugovori 4/2 ali to većinom zavrÅ¡i na 5/2.Na brodu ste samo ti chief i barba tako da držiÅ¡ gvardiju od ponoć do 4 i podne do 16.Dosta se stoji po portu,a onda radite 6/6 ti i chief ali većina porata(često ulete dobri porti,Å¡panjolska francuska portugal) se ne radi noć tako da se ne ubijeÅ¡ baÅ¡ od posla.

Sretno na Mariel-u ako odeÅ¡,samo da ti budala Katić ne bude za barbu ,a koliko san čua joÅ¡ se vrti tamo !!!
Ako bude Capt.Zaklan čista suprotnost ,ne može bolji maritimo ni čovik od njega da bude :uzdravlje

Eto ja znan 3/o za prvi put ka časnik da ima 2400e ali je prije naviga ka kormilar nesto malo...a prosle godine nas 3/Eng oko 3000e
sve to zavisi kako im triba izgleda....

to za gvardije mi je jasno ipak su to mali brodi .vec imam oko 20 mjeseci casnicke navigacije tako da bi moga provat izborit malo vecu placu :hihi a kapetani ko kapetani ima ih svakakvih, nemos ih prominit mozes se jedino prilagodit

Pozdrav
ja sam 2/O ode na feeder-a od 2013 godine imam 3000 Eura placu , iako tek kad pocmes sigurno nemos odma dobit 3000 eura .
brodovi su vise manje ok . placa dolazi uredno .
Moguce je brzo avancat za C/O ako si ok i imas visu .
ja sam ok , al neman visu jbg .
eto pozdrav

Back