harren&partner

ovo stiglo prije 8-9 dana,pa neka neko pokusa..

Dear Mr. ------,

At this moment we have opening for cadet position.

Please advise if you still need a training as cadet on board.

Kind regards,

Capt. Tahir Sarioglu
Recruiting Manager
Liaison Office Istanbul

Phone +90 (0)216-409-13 33
Fax +90 (0)216-409-13 37
crewing@hp-shipping.eu
Harren & Partner: Home

Traže se vježbenici stroja i palube!

Traže se vježbenici stroja i palube!

Gore navedeni keptn mi reka da su počeli ukrcavati Hrvatske vježbenike...
Ljudi probajte,šaljite CV i zovite Tursku...:uzdravlje

Ekipa kakva je ova firma za kadete sto se tice tankera ili kontenjera i kakvi si uvjeti posada spiza sobe a i placa neka za kadete ako ko zna bia bi zahvalan

Na tankerima 600 a na kontejnerima 500 zelembaća...posada Turci,Rumunji,Ukrajinci,Peruanci i ljudi iz područja Srednje Amerike sve ti to prika kombinovano i časnici i ratings...spiza ovisi koji će ti od njih navedenih bit za kuhara...za sad samo četiri Rvata i to uključujući moju malenkost ko četvrtog...Ali se govori da su počeli naÅ¡e ukrcavat za vježbenike jer nisu zadovoljni sa sadaÅ¡njima sa Kariba...Å¡alji CV-a i zovi dole u Tursku,mene nisu pitali za viÅ¡u Å¡kolu tako da me zanima Å¡ta će ti odgovoriti...i zapamti NIÅ TA OD TOGA AKO NE ZOVEÅ  jer na taj mejl od crewing-a dobiju mali milion CV-a....

Idem krajem devetog miseca na tankera...rekli mi da će mi ime broda javiti naknadno...neću to biti ja jer meni prezime ne počinje sa S nego sa J...

Ali ako si priča sa keptnom Tahirom vjerovatno ti je mene spominja jer nema nas puno Nenada vježbenika stroja...:p

zvao je mene prije neki dan, oil tanker 6 mjs ugovor,500 dolara eng cadet.. nisam bio bas nesto zainteresovan,reko sam mu da mi posalje detalje na mail,nije mi se javljao.. to bi trebalo bit sad u septembru ukrcaj.. pa ga zovite..

Evo,a ja nemam US vizu

Dear Mr. Carevic,

Thanks for your application. We have well noted.

Please be informed that we need an electrician as an electrician assistant for a temporary job on our off-shore vessel Blue Giant to join on Friday 05th September for two weeks only at Mexican Gulf.
Please let me know if you interest for such a job.

Hoping that this could be good chance to get to know each other and a good beginning for better opportunities in the future.

Please also advise whether you have valid US visa presently.

Kind regards,

Capt. Tahir Sarioglu
Recruiting Manager
Liaison Office Istanbul

Phone +90 (0)216-409-13 33
Fax +90 (0)216-409-13 37

crewing@hp-shipping.eu
Harren & Partner: Home

- as agents only -

Unique Entity Number: 201023238D (Incorporated in the Republic of Singapore)

Managing Directors: Peter Harren ∙ Edmund Wee

Last edited:
tko nema kamo neka se javi njima...traze oficire za kontejnere, za feeder service po karibima..
placa sekonda palube 3500USD..nije nesto, ali opet nekome bolje i to nego sjedit doma...

tko nema kamo neka se javi njima...traze oficire za kontejnere, za feeder service po karibima..
placa sekonda palube 3500USD..nije nesto, ali opet nekome bolje i to nego sjedit doma...

Poslata i ispunjena on line applikacija u 8 mjesecu poslan mail
nema odgovora od nikoga
SVAKO DOBRO U NOVOJ 2015 GODINI
KOLEGE POMORCI

Back