Gotov

• Thread starter Thread starter flores
  • Start date Start date
F

flores

Guest
Dobar večer dru??tvo,

Evo gotov i meni godi??nji:(. Napu??tam vas na četiri mjeseca, a na?žalost nema ni pristupa internetu na brodu, pa nema ni dru?ženja sa vama. Ali eto moja supruga će biti i dalje na stranicama sa vama ( neka vam je Bog u pomoći zato:D, ako koji puta pretjera u raspravama, poku??ao sam je dr?žati pod kontrolom koliko je to bilo moguće dok sam bio doma ove mjesece:D ). Veliki pozdrav svima skupa, i samo naprijed kao i do sada:uzdravlje.

uuu,ovo ce bit zanimljivo,sretan put zmaju,flores,je ti dobro,napokon se rjesila kontrole:D:kafa:uzdravlje,ma zmajevi ste i gustajte

@Kokolo,
Spava supruga, pa nije ovo pročitala sva sreće:Dinače bi?? odmah dobio odgovor u njenom stilu:mad:.
A evo do??lo vrijeme, krajem tjedna otprilike su rekli da se ide. ? ta je kod tebe, oće?? i ti brzo na ukrcaj?:uzdravlje

Kolega sretan ti put, i da se šta prije vratiš kad nemaš neta na brodu, ili inzistiraj na kraći ugovor a to nek ti je olakotna okolnost :D

ma neman pojma,ali san sta krivo reka,reci joj da mi ne zamiri,bilo je dobronamjerno i samo san tija malo humora uvalit,izgleda d me oni idiot dobro sredija,ili ti ga ja sam sebe,kontejneri su proslost za mene,svi vezani a oni me ocrnija nemilo,bas san in posla appraisl od prosloga i ovoga broda i cekan odgovor,prvi je bija ka da in kapo triba a po drugome ni engleski ne znan,neka san biblioteku na brod sam napravija

@MarinST,
Hvala kolega. E koliko bi ja njima olakotnih okolnosti mogao nabrojati:Djo?? osim te, ali nebi pomoglo.
:uzdravlje

@Kokolo,
Ma nemoj sada odustati. Ma kakva penzija, imaš ti još do penzije, nedaj im gušta. A ovo šta je sada malo krenulo ti na nizbrdo, pomalo, kaže se tko čeka dočeka, pa će krenuti i na bolje sigurno.
A ovo za suprugu, ma neće ona ništa zamirit, nema razloga, sada je samo malo u banani radi mog polaska, ali biti će bolje, i uz pomorac.net i vrijeme brže će joj proći.

Hvala Kokolo, i dr?žim palčeve da čim prije i ti otvori?? temu odlazak. Bok stari i:uzdravlje.

pozdrav sto se mora,mora a za net ima lijeka evo me u fosu sidro internet do čepa kupi lijepo onu malu antenicu pa deri :uzdravlje

Back