pozdrav imas tu na forumu postova koliko hoces o tome di se ukrcat za mornara evo ja ti preporucujem ableman s malte posto vidim da si u offshoru tribaju paintere placa 108 EU bolje ti je to nego za mornara...Pozdrav svima!
Da li mi netko mo?že dati adresu ili broj telefona od neke agencije/firme koja tra?ži ljude odnosno mornare?!
Imam iskustva sa platforme Saipem i Transeurope.
Hvala Vam puno!![]()
pozdrav imas tu na forumu postova koliko hoces o tome di se ukrcat za mornara evo ja ti preporucujem ableman s malte posto vidim da si u offshoru tribaju paintere placa 108 eu bolje ti je to nego za mornara...![]()
108 eu po danu POSLI GODINU DANA PERMANENT A DO TAD SI VEC ROUSTEBAUT 128 EU PO DANU![]()
Je ima smisla ic nautičaru-3.palube za pitura ili neznam koji ni?ži rank na drill ship ili platformu, pa se tako poku??at probit dalje na drill shipovima ili u off-shore, ako se moze tako napredovat nema veze sta se kreće od dna, ako ko zna ??ta o tome?
Je ima smisla ic nautičaru-3.palube za pitura ili neznam koji ni?ži rank na drill ship ili platformu, pa se tako poku??at probit dalje na drill shipovima ili u off-shore, ako se moze tako napredovat nema veze sta se kreće od dna, ako ko zna ??ta o tome?
Ovo je super ali mislim da je i nemoguće jer gosp. Vesić koji je radi za Ableman više ne postoji u toj firmi a o novom agentu neznam ništa.
Ako netko nmešto zna bio bi mu zahvalan!
Ne bi se puno kruva najia s gosp. Vesicem.Sto mislis zasto vise nije tamo??
Ajde pitaj malo jer ja sam i??ao an intervju u Rijeku i rekli su mi da sam pro??ao a na kraju se nitko vi??e ne javlja...
Ako se netko ukrcao preko Ablemana kao pitur nedavno nek mi javi?!
Hvala!