FRED OLSEN Cruisers

batman

New member
Pozdrav svim moreplovcima dali ima tko da je na ovoj firmi,moze li mi reci kakvi su ugovori za refer.eng. opcenito jeli stabilna firma.Koliko brodova imaju?Fala lipa i srdacan pozdrav

Evo provaj ovu agenciju:

Ankoram Solvere Home

Bili su prin par miseci tražili ETO za olsena...:uzdravlje

Last edited:
ooo neznan kako je na tim brodima ali kad san ja bia na off-shoru suradivali su sa nama sa transfer brodima i ljudi sto su tamo kazu da je firma bomba i pare i sve.bar sto se tice ovih transfer brodova

Meni su brata zvali za 2 officira ugovor 3-1 placa ti je negdi oko 4000eura permanent ali doma samo misec dana a krca ti agencija u splitu anchoram solvere

To je ok placa za seconda. Prijavio sam se na njihovoj stranici..inace plovim po tankerima. Kakve uvjete traze ??
meni su brata zvali za 2 officira ugovor 3-1 placa ti je negdi oko 4000eura permanent ali doma samo misec dana a krca ti agencija u splitu anchoram solvere

ja kad sam zva receno mi je 2 on 2 off ugovor i ka min godinu dana iskustva s putnickih brodova,
zna li tko place za elektricare npr 2.elec ? koliko sta kako , opis posla , vidim da su manji brodovi
može i na PM. :uzdravlje

Ugovor za 3rd eng I 2nd officere je 3-1 a od 2 nd eng I 1 st oficira pa na gore je 2-2 tako je meni receno

Fred Olsen

Fred Olsen

Ajmo ljudi treban par informacija,
Zvali su me na interview za gore spomenutu firmu za par dana.
Ugovor 8 sedmica on/off sta mi je ˝simpaticno˝. Permanentna placa.
Kazu da placaju mirovinsko i zdravstveno na neko svicarsko osiguranje.
Mene zanima zna li ko koliko oni to uplacuju?
U slucaju da oni to uplacuju, dali triba placat ove nase dadzbine za mirovinsko i zdravstveno?
Vidin da imaju stare brodove, zna li ko kakva je situacija u makinji?
Svaka informacija je dobrodosla.

traze 4th engineer,mene je zvala rekla je da je hitan ukrcaj,pa ako neko oce neka zove Ancoram Solvere +385(0) 21 786 272 gospodja Liljana.

Hitno treba dosta elektricara s iskustvom bez obzira na certifikate,na 2 tjedna.Ukrcaj prekosutra,Subota.Nazovite gospodju Ljiljanu 091/195-7275

Hitno treba dosta elektricara s iskustvom bez obzira na certifikate,na 2 tjedna.Ukrcaj prekosutra,Subota.Nazovite gospodju Ljiljanu 091/195-7275

Kolega hvala za info. :uzdravlje
Evo ja se javio i izgleda da sam dobio posao.
Je li jos neko upa čuo sam da nas ima 5 sta letimo sutra ili prekosutra

ma ne ide mi se. iskrca sam se u nedilju nakon ugovora od 9 miseci, ali situacija je takva da mi triba i sikustva i para.
jos jednom hvala!

Neka drago mi je da sam pomogao.
Nikad ne znas mozda i ostanes na firmi.
Sritno!
Svaka cast!! A tebi Ivo2013 sritno, tek si dosa, a sad opet,ali dobro je ka sta kazes triba iskustva i kratko je pa pa se da izgurati!! Vidin da si pod Pullmanture napisa svoje iskustvo, nama koji gledamo za ass otici svaka informacija dobro dodje!! Hvala!!

Odlicno Ivane, hvala na infu! Nadam se da ce nas sta vise otic, nama koji smo na pocetku odlican brzi novac al jednako bitno je puno iskustva i znanja u tih 15 dana ii mozda najvaznije dobit jos jedan pecat, i to sa kruzera (a nekad se samo ti pecati broje)

Back