FleetPro

amnesty

New member
Imali itko ikakvih informacija o ovoj navodno Å vicarskoj kruzerskoj firmi?Danas me SSM zva da ako san zainteresiran da dođen kroz sljedeči tjedan u njih da imaju 4 broda na koje krcaju naÅ¡e.Za drugog palube mi nude 4200 dolara misečno plus 8.50 dolara po satu overtimea ugovor bi triba bit 4 miseca ali su to malo neodrečeni. Za palubu im je dosta bitno iskustvo u navigaciji kroz led i tu standardno žele uvalit joÅ¡ jedan u nizu sviji trening tečajeva za navigaciju kroz led dosada nikad čua da postoji.
Zanima me ako ima tko bilo kakvu informaciju o ovoj firmi ili je kontaktu sa nekim ko tamo navigava da vidimo kakva je situacija jer po priči mi je djelovalo sve na joÅ¡ jednu tipično SSM priču oko ukrcaja najbitnije odsluÅ¡at trening.
Evo link od navedne firme
FleetPro

Imali itko ikakvih informacija o ovoj navodno Å vicarskoj kruzerskoj firmi?Danas me SSM zva da ako san zainteresiran da dođen kroz sljedeči tjedan u njih da imaju 4 broda na koje krcaju naÅ¡e.Za drugog palube mi nude 4200 dolara misečno plus 8.50 dolara po satu overtimea ugovor bi triba bit 4 miseca ali su to malo neodrečeni. Za palubu im je dosta bitno iskustvo u navigaciji kroz led i tu standardno žele uvalit joÅ¡ jedan u nizu sviji trening tečajeva za navigaciju kroz led dosada nikad čua da postoji.
Zanima me ako ima tko bilo kakvu informaciju o ovoj firmi ili je kontaktu sa nekim ko tamo navigava da vidimo kakva je situacija jer po priči mi je djelovalo sve na joÅ¡ jednu tipično SSM priču oko ukrcaja najbitnije odsluÅ¡at trening.
Evo link od navedne firme
FleetPro

Probaj kontaktirat Zoricu Tepic koja radi za FLEETPRO zorica.tepic@riveradvice.com ili +41612051795- lipo pitaj ca te zanima pa podijeli s nama.

Jesi ti inače tako pametan samo posli podne ili cili dan pa si me prosvitlia u momentu?Valjda i je svrha ovog foruma da se ljudi raspituju i traže informacije da iman bilo kakvu onda bi je definitivno podilia sa ostatkom ekipe baÅ¡ upravo Å¡ta mi fale te iste nifnromacije i jesan pita.

Probaj kontaktirat Zoricu Tepic koja radi za FLEETPRO zorica.tepic@riveradvice.com ili +41612051795- lipo pitaj ca te zanima pa podijeli s nama.

Jesi ti inače tako pametan samo posli podne ili cili dan pa si me prosvitlia u momentu?Valjda i je svrha ovog foruma da se ljudi raspituju i traže informacije da iman bilo kakvu onda bi je definitivno podilia sa ostatkom ekipe baÅ¡ upravo Å¡ta mi fale te iste nifnromacije i jesan pita.

Napisa sam ti kontakt da pitas direktno koji su kriteriji te zahtjevi/ prohtjevi firme. Budući da bi ti oni dali vjerojatno informaciju dali brod plovi po područjima "navigaciji kroz led" te dali je zaista dotićni tečaj potriban ili samo igra SSM.

Kako god, svako dobro ti želim!

Pozzz ljudi i neljudi hah jel ima neko da je navigava na ovoj kompaniji pa da malp napise svoje dojmove i iskustva sa navedenne komp. :)

Fleet Pro

Fleet Pro

Pozdrav ekipa

Pokusao sam traziti nesto o ovoj firmi al nisan uspio naci nista ovde na forum,ako ima ja se unaprijed ispricavam.

Ovako prijatelj mi ima ponudu da ode na ovu kompaniju u svojstvu mornara ali bi mu se pisalo kao kadet posto mu jos fali 6mj navigacije.Jeli ima ko od nasih da je plovija na ovoj kompaniji ili da plovi da podili svoja iskustva,bio bih vam jako zahvalan.

Lijepi pozdrav:D

Evo ovako....prvo pozz,ukrcan san ima 6 dana na brod gemini,situacija je banana teska brod se nije pomaka ima 4 god niti ce ubrzo,vezan je blizu lerwicka na shetlandima...rumunji i grci vecina,koji tuta bugarin i nas 10 ak hrvata....i sad su navodno ukinili overtime jer je brod preuzea clipper grupa(indijci) ugl teska komplikacija tj. Jebe lud zbunjenoga :)

Ako se ne varam, taj brod služi kao hotel za radnike....

Nevaras se...ima na njemu oko 700 radnika koji radu neki plinovod kolko ja znan....ugl od posla se nije niko ubija....i kapetan grk osa jutros i dosa neki mudonja iz danske ili norveske koji me nece da udre pecat za kadeta jer san prijavljen ka O.S tako da neman pojma sta cu...

Prvo da te ispravim u startu. Clipper nisu Indijci već Danci ali imaju podružnicu u Indiji. Za potrebe preuzimanja broda ljudi su se ubijali od posla, samo to Å¡ta si ti doÅ¡a na gotovo to je druga priča. Raspitaj se malo tu kakva je prije bila situacija. Ako su ga tek preuzeli neka prođe malo vrimena da smisle Å¡ta će i kako će. Možda se nastavi lagano a možda ga odluče pustit u cruising.
A ti se sad odluči Å¡ta ćeÅ¡, oćeÅ¡ li ostat zaradit koji dolar ka mornar i tražit dalje ukrcaj ili se vratit doma..samo ne znan koliko ozbiljno ćeÅ¡ djelovat drugim kompanijama kad se budeÅ¡ aplicira sa misec dana u matrikuli..

Poslano s GT-N7100 putem Pomorac.net

Prvo da te ispravim u startu. Clipper nisu Indijci već Danci ali imaju podružnicu u Indiji. Za potrebe preuzimanja broda ljudi su se ubijali od posla, samo to Å¡ta si ti doÅ¡a na gotovo to je druga priča. Raspitaj se malo tu kakva je prije bila situacija. Ako su ga tek preuzeli neka prođe malo vrimena da smisle Å¡ta će i kako će. Možda se nastavi lagano a možda ga odluče pustit u cruising.

Hahah nemoj me napadat odma :D
A ti se sad odluči Å¡ta ćeÅ¡, oćeÅ¡ li ostat zaradit koji dolar ka mornar i tražit dalje ukrcaj ili se vratit doma..samo ne znan koliko ozbiljno ćeÅ¡ djelovat drugim kompanijama kad se budeÅ¡ aplicira sa misec dana u matrikuli..

Hahah odma napad jbt :D ja samo komentiran kakva je trenutno situacija ode a nije bas bajna....a i doduse evo cesen j...otkad san dosa i vjerojatno ce ne avancat za prvog kuverte jer ih dobro cesen....ugl ispricavan se ako san uvridija tvoj rad i doprinos Gemini-u :D jos jednom perdoname

A sta se tice ozbiljnosti za drugu firmu ako oden toga san svjestan al samo bi tija malo malo malooo navigacije eto samomalo :D i placa je precizno 1124 dolara pa da ustedimo koji dolarcic :)

Hahaha, kolega nije napad već komentar. Situacija se da lako prominit ovisno o pritisku firme i njihovim očekivanjima i planovima. Uživaj dok traje, mačaj matrikulu i skupi koji dolar, a za navigaciju otom potom..

Back