Eto i mene

Status
Not open for further replies.

Richi

New member
Postovani
Zovu me Richi i iz Virovitice sam imam 30g ozenjen i otac trogodisnje kceri.
Oduvijek sam bio fasciniran Vasim zivotnim pozivom i nacinom zarade za zivot.
Nedavno sam pronasao ovu stranicu i sada svako toliko navratim na nju pa se
odlucio i pridruziti.
Od plovidbenog staza imam samo desetak dana krstarenja na jedrenjaku po nasem jadranu.
Nadam se da necu smetati niti koga uvrijediti ako postavim koje glupo pitanje
ili kakav neprimjereni komentar.
Lijepi pozdrav i mirno more svima !!!

dobro do??ao,samo pucaj,vjerujem da će ljudi bit susretljivi

jedino bi ti bilo dobro pričuvat se lovačkih priča,imamo ih napretek :D

:uzdravlje

Postovani
odlucio i pridruziti.
Od plovidbenog staza imam samo desetak dana krstarenja na jedrenjaku po nasem jadranu.

Ako nisam ja smetala, jer neznam nista i postavila sam dosta glupih pitanja, onda ne brini. :D
Dobro dosao

Welcome !!!!!

Eto,lijepo je imati i ekipu koja je ipak na neki nacin zainteresirana za nas zivotni poziv.
Samo ti pitaj sta god ti srce zeli i nemoj se ustrucavati jer mi smo se na kruzerima naslusali svakakvih pitanja,a ja smatram jedno od najjacih kad je jedna putnica pitala dali mi svi spavamo na brodu preko noci ili idemo kuci pa dodjemo ujutro.....Eto toliko,he,he.....

Postovani
odlucio i pridruziti.

Dobro nam do??ao slavonac!!!

Stara kost

Stara kost

danas sam naisao na ovaj site, ili na link, pa sam odlucio da se malo zabavim jos ovo mjesec dana sto sam doma. danas mi je 25 god da sam otisao na prvog "stranca", zapovjednik sam na eminentnoj svjetskoj tankersoj firmi i mislim da mgu dosta pomoci mladjima, iskustvom i ponekim savjetom.
Dakle, pitajte, ne kosta nista...

Dobro dosao i ka sta kazu kolege forumasi slobodno pitaj svasta jer ode nema vridanja i ruzni rici. Ja to brisem i dilin kartone odma. A sta se tice pitanja sican se kad me jedan prijatelj pita sta radimo po noci dali se vezemo jer je mrak :hihi:hihi

danas sam naisao na ovaj site, ili na link, pa sam odlucio da se malo zabavim jos ovo mjesec dana sto sam doma. danas mi je 25 god da sam otisao na prvog "stranca", zapovjednik sam na eminentnoj svjetskoj tankersoj firmi i mislim da mgu dosta pomoci mladjima, iskustvom i ponekim savjetom.
Dakle, pitajte, ne kosta nista...

Postovani korisnice Odisej dobro dosao ti i tvoje iskusto. Nadam se da ces pomoci nasim mladim pomorcima i ovim starijima i nastaviti ovo sta smo vec stvorili na ovom forumu a to je prije svega prijateljska atmosfera i da pomazemo jedni drugima. Vidin da si napisa da si iskusan i drago mi je da se nudis za pomoci a isto tako se nadam da neces kao jos neki stari pomorci doci ode i diliti pravila i glumiti da si najpametniji i najbolji jer to nam netriba i to ne zelimo. Eto sve u svemu uzivaj i hvala na ponudi za pomoc

Hvala svima na toplim rijecima dobrodoslice
potrudit cu se da u tom tonu i nastavimo druzenje!

Status
Not open for further replies.
Back