Država opet pomaže asistentima...

điđi_miđi

New member
Volija bi da je tako,ali naravno da nije...

Uglavnom,bija san na kapetaniji u Splitu prijavit klasu i iman sve Å¡ta bi mi tribalo (zva lučku u Rijeci prije misec dana poÅ¡to san triba gori,pa mi oni izdiktirali Å¡ta mi triba za prijavu al nisan stiga ić gori,pa krenija u Split),al veli radnik na Å¡alteru da od 3ćeg miseca ove godine ako želiÅ¡ prijavit klasu,moraÅ¡ imat 2 nova "tečaja",Å¡ta prije nije bija slučaj. Riječ je o tečajevima D 46 i D 47A.Prvi tečaj dođe 3000kn,drugi tečaj 2500kn tako da i ovako tanak asistentski takujin postaje joÅ¡ tanji.Inače to su samo pridavanja po 2 dana svaki,bez ispita,al bez toga se nemore niÅ¡ta...

Računan da neću virovatno bit jedina budala koja će tako doć prid kraj prijava u lučku,pa da ostanen ko po**an,bez vrimena i bez para za sve to obavit,pa evo vas koji listate forume,a mislite polagat,da navrime upozorin na joÅ¡ par muka zbog klase...

Nista novo..
Nego je li se ovi breveti polazu nakon sta skupis navigaciju (odradis asistenturu), ili se to moze i prije polagat?
Predpostavljam da treba imat navigaciju?
:uzdravlje

Nista novo..
Nego je li se ovi breveti polazu nakon sta skupis navigaciju (odradis asistenturu), ili se to moze i prije polagat?
Predpostavljam da treba imat navigaciju?
:uzdravlje

Ovo ti ne ovisi o navigaciji,možeš polagat bez obzira na nju.

d46 d47 antiprosa najjeftinie oko 2000 za oba breveta... jos 2 ispita po 350-400 oko 2800 sve skupa

Nije moguće sve skupa oko 2800.Zva san svih 6 učiliÅ¡ta u STu i cjene su možda u 100kn razlike,tako da za sve skupa nemožeÅ¡ proć ispod 5000kn.S tim da nema ispita iz ova dva tečaja.Samo po dva dana sluÅ¡anja

điđi_miđi;148951 said:
Ovo ti ne ovisi o navigaciji,možeš polagat bez obzira na nju.

Nije moguće sve skupa oko 2800.Zva san svih 6 učiliÅ¡ta u STu i cjene su možda u 100kn razlike,tako da za sve skupa nemožeÅ¡ proć ispod 5000kn.S tim da nema ispita iz ova dva tečaja.Samo po dva dana sluÅ¡anja

Ok, fala!

Back