Dodatni pregled

Cipi-Cips

New member
Poštovanje,

Od kompanije sam dobio dodatni lječnički tj. da odem na Dental Check.

Znam da se negdi na forumu spominjao zubar u Splitu ali ne mogu naci tu temu.

Da li može pomoć ako netko zna di mogu obaviti Dental Check ili jednostavno mogu to kod svog zubara ?

Hval

Poštovanje,

Od kompanije sam dobio dodatni lječnički tj. da odem na Dental Check.

Znam da se negdi na forumu spominjao zubar u Splitu ali ne mogu naci tu temu.

Da li može pomoć ako netko zna di mogu obaviti Dental Check ili jednostavno mogu to kod svog zubara ?

Hval

samo otidji kod svog zubara i dati pecat

Hvala na odgovoru

Može još jedna informacija od pomoraca iz Spliti i okolice,

Da li je poliklinika dr. Ercegović (Simiceva 8) - kraj Firula i poliklinika dr. Ercegović (Solinska) ista poliklinika sa dvije ordinacije ili je slucajno samo isto ime poliklinike ?

Hvala

Ista poliklinika sa dvi ordinacije.Ako te firma tamo ne salje ajde bilo di drugdi jer tamo ti je ko na kolodvoru

Firma mi je poslala listu Company Approved Doctors u kojoj se spominje dr. Ercegović (Å imićeva 8).

Znaci slobodno mogu otic i na Solinsku napravit ljecnicki.

Da li znate koja je cijena ljecnickog, znam da je prvi put bilo 600kn za moreplovnicu da li je isto i drugi put ?

Te da li moram otic u kapetaniju da mi upisu novi ljecnicki u matrikulu ?

Hvala

Firma mi je poslala listu Company Approved Doctors u kojoj se spominje dr. Ercegović (Å imićeva 8).

Da li znate koja je cijena ljecnickog, znam da je prvi put bilo 600kn za moreplovnicu da li je isto i drugi put ?

Hvala

Ovisi koji ljecnicki radis ( za koju zastavu ) takva je i cjena.
Upis ljecnickog u matrikulu je svako dvi godine jer kazu rvatski strucnjaci da matrikula bez upisanog ljecnickog ne vridi. Zatrazi od dokotorice prijepis ljecniskog ( koji ces platit) na hrvatski i s tim odes na kapetaniju za upisat u matrikulu.

Hvala

550 kn mislim,
prije nego počneÅ¡ reci im da ti triba i naÅ¡a kopija za upis u pom.knj. oće li uzet viÅ¡e para neznam,
ali i ne moraÅ¡ ga upisat ako nećeÅ¡ tj ako joÅ¡ imaÅ¡ upisan i važeći je, ali kad radiÅ¡ odradi sve pa si 2 god miran.

Back