Dnevnik za asistenta stroja

ivicaklasic

ass. stroja
Evo iman jedno pitanje, da li kao asistent stroja triban kupit onaj dnevnik i ovjerit ga u lučkoj kapetaniji ili ne?
Jedni mi govore da triba, drugi da ne.

Evo iman jedno pitanje, da li kao asistent stroja triban kupit onaj dnevnik i ovjerit ga u lučkoj kapetaniji ili ne?

A moja ga je muz mora ovjeriti nazad godinu dana...
Neznan je se sto prominilo.

A da nazoves Kapetaniju???

ja MISLIN da mora?? jer ti ga prvi oficir makinje ilitiga kapo mora potpisat....i to se triba dobro ispotpisivat...............nego meni triba ako ko ima smisleno ispunjeni primjerak jer ovo ??ta ja prolazin s gregičima nema veze s vezon

Da, moras.
Kod prijave klase u kapetniji uz sve dokumente morat ces priloziti i dnevnik.

ej

ej

malo razmisli prije nego postavis pitanje..
svaki kadet, bilo palube ili makine mora imati dnevnik koji mora biti potpisan od strane tvojih nadredjenih na brodu plus master.
:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom

Koliko sam vidio svi asistenti stroja na atlantskoj su imali dnevnik na brodu koji je bio plombiran.
I kad si na brodu nemoj za zadnji tren nosit na potpisivanje. Svi kapi koje sam dosad vidio bi popizdili kad im asistent donese dnevnik u zadnji tren a unutra treba milijun potpisa, pa imaj to u vidu. Jedino strujići ne trebaju dnevnik :D

Jutro mi je pocelo nije moglo bolje,a obicno se probudim mrzovoljan.Hvala ti na ovim darovima sto ih tako nesebicno dijelis.

A ??ta ako je netko biser-kao ja i ,mlatnija ??kafetin u kojem se nalazio dnevnik.I razbija tu plombu,i sto je jos zalosnije sto sam ga pisao marljivo:o:o-i da bi mi rekli da ce ga samo prilistati i zatvoriti!!!??

dali cu imati problema sa dnevnikom ??:mad::D:D

evo me u hotelu u Dubaiu, idem za par sati doma i skontam da mi nema jebene plombe na dnevniku, očito sam je izgubio. i ??to sad? već vidim kako mi seru u lučkoj da sam kemijo . ako mi budu pravili probleme, zapalit ću ga pred njima, popunio sam ga 70% ...

evo me u hotelu u Dubaiu, idem za par sati doma i skontam da mi nema jebene plombe na dnevniku, očito sam je izgubio. i ??to sad? već vidim kako mi seru u lučkoj da sam kemijo . ako mi budu pravili probleme, zapalit ću ga pred njima, popunio sam ga 70% ...

MA nemoj se nervirat kolega pa razumice oni sta je bilo i oni su ljudi od krvi i mesa :o - Dakle reci im.

Ljudi sudite mi ali ovako je bilo. Dobili noc u Dubai-u, svi isli vanka nakon miseci na brodu te popili koju vise, naravno zavrsili u bar za odrasle i ja je vidio. Mala je bila san snova, i nakon veceri plesa i ludorija zavrsimo u sobu i u extazi nasoj ona uzme dnevnik (koji uvik nosim sa sobom da se nesto ne desi pa je i sad bio ispod kusina :D ) i ustima otkida plombe. Eto otvoria sam vam dusu ko caci rodenom pa mi sudite ako zelite. A di su plombe zavrsile u tom trenu mi nije bilo bitno :D

Sritno ;)

Last edited:
ma ta plomba nije previše bitna, i u kapetaniji su svijesni da to lako puca, pogotovo ako se ne pazi, pa ti napomenu da ako pukne samo ju selotepom uvati za prvu stranu.

nego mene zanima kod izlaska na klasu koliko vježbi bi tribalo napravit? može se 50, ja imam 18, a kapo mi je da pečat pa sam ja izlupa skoro sve strane :D eto, to ćemo ka doma, ali sad nemam volje to pisat, a i dnevnik je napravljen po principu - daj 190kn i ko te jebe, tribale bi pisati makar osnovne upute kako ga ispuniti i barem jedan primjer

nije, to piše u dnevniku, a u dnevniku svašta piše, nekad nije bilo dnevnika kao sada nego su se valjda ovjeravale bilježnice

nije, to piše u dnevniku, a u dnevniku svašta piše, nekad nije bilo dnevnika kao sada nego su se valjda ovjeravale bilježnice

Moj suprug je kadet stroja, kupio je dnevnik , a morao je kupit posebno bilježnicu A4 , numerirati je i ovjeriti na Kapetaniji.
Kadeti stroja moraju imati i bilježnicu, za razliku od kadeta palube kojima je dovoljan samo dnevnik, tako su rekli na LK u Rijeci.
Sad odrađuje drugi dio kadeture i misli ići na klasu u Rijeci 21.09.

Last edited:
Back