Crystal Cruises

Nazovi me sutra sve cu ti reco o njima jer san dobija ponudu ali san odbija
Ukratko 3-3 ugovor, placa bila ponudena 4200 permanent, dva broda imas penziju ( nordben) i zdravstveno ( BUPA ). Alkohol dozvoljen i svaki tjedan tj dan u tjednu je party u Crew baru
Eto

ajmo kolege ima li netko kakvih novih vijesti o Crystal Cruisesu, placa, ugovor....
dobio sam ponudu od njih i moram brzo odluciti.....

Pozdrav svima,

ima li koji strujić na Crystala? zanima me pozicija 2ETO. Za Å¡to je zadužen, koliko ima električara općenito na brodu, kabina, internet, radno vrijeme....koje su nacije u makinji....osobna iskustva itd.

Hvala puno.

Dobar dan gospodo pomorci!
Ima li kakav update o situaciji na ovoj firmi, interesira me kabina, radno vrijeme, slobodno vrijeme, i opcenito uvjeti u electrical departmentu. Ako neko nes zna, molim neka podijeli, moze i na inbox. Hvala!!!

Jel bia neko na serenity-u ?
Kako se radi ,jel od 08-20,kakvi je alkohol policy,jel to Isto ka I NCL,da se odma razumimo ,ncl nije ni blizu sta je bia!

Crystal je već par godina u vlasniÅ¡tvu Gentinga koji drži i 28% dionica NCL-a.
Genting ima još 2 kruzer firme - Star Cruises (šest srednjih, 16-26 god. starih kruzera) i Dream Cruises (jedan novi mega kruzer iz 2016.).

Crystal trenutno ima 3 broda (starija), u planu je jedna mega jahta za dogodine a nakon toga 3 velika kruzera (2019->)
Dream Cruises dobiva novi brod od 150.000GT u 10. misecu ove godine, blizanac prvog broda iz 2016.)

Evala, kolege !

Dobia san mogucnost ukrcaja na jedan od njihov brod za poziciju sekonda kuverte. Moze li mi bilo ko reci cagod od firmi, kakve su plate, cujen da imaju permanent, moze li koja jos informacija ?

Zahvaljujem !

Back