Cruise & Maritime Voyages

Jel ima neko da radi za ovu kompaniju? Ima jedna zena koja salje na njihova 2 broda ali ne znam kakvi su uveti tamo.

Hvala

Ovaj Magellan sudeci po cimunjeri neka stara Carnivalova raga, mozda onaj Holiday ili nesto jos starije od toga.

Definitivno carnivalov ex brod...ali vise mi daje na fantasy klasu...a more bit i hollyday koliko se sican ima je 2T motor.
Moze bit firmica za neke penzionere...nezelin sporkavat temu ali interesantni su mi ovi brodi od royala-tui cruises-main shiff 1,2,3 a vidin grade jos 5 novih.

Last edited:
Cruise and maritime voyages cmv kompanija !

Cruise and maritime voyages cmv kompanija !

Dobar Dan, kolege !

Da li iko ista zna o ovoj kompaniji i da li itko navigaje na njoj ? Da li zna kakvi su uvjeti tamo i place ?

Znan samo da je to grcka kompanija te da ima 6 brodi. Naisa san na par oglasa di traze posadu pa san mislia aplicirat.

Nadan se da neko ista zna !

Pozdrav,
:D

Hvala, Dakok !

Jel znas mozda kakve su plate i ugovori ? Jel placaju na vrime ili se po grcki kasni sa platom ?

Vidin da imaju stare rage, nista novo, dobro za potopit se. Mozda je dobro onima za skupit iskustva pa se kasnije prebacit na vece firme ala RCCL, NCL, itd.

Pozdrav

Crocop Torres
A sta ce ti dobro iskustvo za potopiti se. Ako se potopis hoces li se spasiti?
Koje ti je to iskustvo za RCCL, NCL ako tako razmisljas. Morao sam ovo napisati jer me tvoj post nasmijao hahahaha.

Na ragama je dobro navigat, joÅ¡ ako je bezvlaÅ¡će. Ono mi pari od Carnivala Celebration, bio sam jedan ugovor kao mlad, ludo i nezaboravno. Koji Royal i one bezvezne stege. Kad padne alko i drug test onda se isplati na kruzerima. Makina Å¡to dalje od ovakvih kompanija.;-)

Poslano s E5533 putem Pomorac.net

Evala, ljudi !

Ma koliko vidin na ovog CMVa su svi stari brodi. Zanima me kakve uvjete nude i kako se krecu place na njima ?

Svakome od nas je cilj, onaj ko oce radit na dobrim putnickim firmama, ukrcat se i navigavat na RCCLa ili NCLa. Ovaj CMV mi se cini kao dobra odskocna daska za upad na njih.

Tako ako ima ko bilokakve informacije, molim vas da nam recete !

Pozdrav

Pa kad si toliko radoznao zovi ih pa pitaj drito u glavu pa piši. Imaš link ;-)

Poslano s E5533 putem Pomorac.net

Evala, Zuljac !

Volia bi kad bi se nasa neki nas kolega sta naviga tamo, da rece neku ric, kakvo je stanje tamo. Koliko se da procitat sa interneta, to je britanska firma, relativno nova, okrenuta britanskom trzistu i Britancima. Kupuju koliko vidin stare i polovne brodove, navodno od Carnivala. Ja mogu nazvat, al se nadan da ce neki nas bit tamo da nam rece iz prve ruke kakve uvjete daju, kakvo je stanje na brodovima i tako.

Nadan se da ce se neko nac da da koju besidu o firmu !

Pozdrav

Pozdrav kolege , meni se danas javili na mail iz ' GLOBAL MARITIME GROUP INC.' (abistere@globalmaritimegroup.com) ,ocekujem njihov poziv. Kad saznam dodatne informacije javim . Naime mail je bio opcenit , pa sam zato i dosta oprezan.

Back