cruise job

to-ri

New member
pozdrav svima,

jeli ko upoznat s ovom stranicom i dali je to samo prevara koja samo zeli da ima se uplati na racun i onda te ne kontaktiraju ili stvarno ti stvarno nadu ukrcaj!!!
http://www.cruiseshipjob.com/
inace trazim poso za 3rd officera i standardne odgovore dobivam, ono hvala na vasem interesu za nasu kompaniju trenutno nemamo novih mijesta, ako sto bude javit cemo vam se!!!:udriglavom:udriglavom:udriglavom

ja nisam, da li je netko uplatio ne znam ali ako je sigurno ce odgovorit. na internetu nisam nikad nista platio, i takvog sam stava (ne mislim ni platit). ali imas stranicu shiptalkjobs.com tamo se registriras, napravis CV i sve ti je besplatno i pratis info o svim kompanijama koje krcaju. u biti imas dosta toga besplatno na drugim stranicama, ja sam na facebooku nasao lika koji zaposljava na kruzere i dobio sam od njega brz odgovor (cca 1 dan). lik se zove Petros Zarpanely njegov Direct Email: petros@mc-psl.com pa mu posalji upit ili odma zivotopis to ti je dzabe ;)

pa sta vas 10 ne skupite svaki po 5 dolara(tako smanjujete rizik) pa pokusajte.Ako jedan upadne onda je sigurno i onda mogu i ovi drugi uplatit.
Mozda ako je ovo problem ne bi bilo lose kontaktirat i Sindikat pomoraca Hrvatske gosp. Svalinu jer oni vode posebnu brigu o kadetima/asistentima, tj. o pripravnicima i vidit da li su voljni sponzorirat jednu ovakvu akciju.

hehe evo nam i frenkija :uzdravlje ...ma nije problem (meni osobno) tih 50 dolara, ali ne zelim bit krkan koji ce strancu (i to jos preko interneta) dat i 1 lipu za nista. moje misljenje, i sad idem na kupanje.... do tipkanja :D

Neki dan sam bio u monacu radi nekog svog posla,i tip mi prica da ukrcava na dosta cruis kompanija, stavim adresu a vi provajte, jedino sto mogu rec da imaju lijep office
Petros Zarpanely
Monte-Carlo PSL SARL
Monte-Carlo Palace
7, Boulevard des Moulins
Monte-Carlo
98000 Monaco Cedex
Office : + 377 97702950
Mobile No. +377680869926
Skype (phone only): mc.psl
Direct Email: petros@mc-psl.com
www.mc-psl.com

Back