crni72 New member Jul 14, 2017 #1 Ima Li tko Sa foruma da plovi na ovim francuzima,da napise malo o njima, Sta,kako I kuda,jedan njihov brod cesto u opatiju dolazi.
Ima Li tko Sa foruma da plovi na ovim francuzima,da napise malo o njima, Sta,kako I kuda,jedan njihov brod cesto u opatiju dolazi.
Mikeli New member Jul 21, 2017 #2 Pricao sam sa jednim filipincem security-em dok su bili u Kotor, uglavnom putnici francuzi, oficiri 100% francuzi, francuska zastava... to je to
Pricao sam sa jednim filipincem security-em dok su bili u Kotor, uglavnom putnici francuzi, oficiri 100% francuzi, francuska zastava... to je to
Tomo92 New member Jul 29, 2017 #4 S menom je bio 2nd Engineer rumunj koji je bija naa Ponanta. Place su jako male ali kaze da je opustena atmosfera. Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
S menom je bio 2nd Engineer rumunj koji je bija naa Ponanta. Place su jako male ali kaze da je opustena atmosfera. Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
crni72 New member Jul 29, 2017 #5 Ja Sam procitao u onom clanku u NL nekidan da ima nas elektricar na brodu.