Uglavnom,svaka cast na komentaru u vezi firme,po tvojim zapazanjima vidim da su u ku???

[/QUOTE]
ne znam je li se i??ta promijenilo otkad su o??li ća od v ships,ali ćčisto sumnjam.
samo za ilustraciju,provi??ta je ista za putnike i za posadu,normalno,međutim za posadu se daje isključivo hrana odbijena od strane restorana i taverni,dakle ??rot zadnji.kuhar koji se bunio protiv slabe panatike,inače čudinjo od kuhara koji bi od ničeg uspio učinit ne??to je dobio nogu
nadalje,primjera radi,navigali smo bez eho sondera puna dva mjeseca,bez jednog bowthrustera cijeli moj ugovor.na brodu nema?? kamo kupit ni četkicu za zube,ni najosnovnije za ?život.nakon devet navečer officer's mess se ključa,gvardija od pol noći do četiri nema ??ta jest!
oba talijana komandanta sa kojima sam bio nijedan nije u stanju razgovijetnno pročitat podnevni govor,koji se sastoji od svega nekoliko jednostavnih rečenica.da ne spominjem njihov ??upski stav prema kojemu su uvijek sekondo palube te ostali strojari za ne??to krivi ma ??ta da se desi.
uglavnom totalni panćof,najbrutalniji mogući kapitalizam.pfuj.
jedina dobra stvar na silveru je to ??to brodovi ne dr?že liniju već manje vi??e rade put oko svijeta u roku od dvije godine,tako da se brodovi zavlače svakamo i ponekad ima stvarno prilika za vidjet nazovimo ih nestandardne porte
mene poklopilo tri noći u buenos airesu,tri noći u riu