...Pa mislim da neko da srednjom pomorskom ne triba vozit ni kruzer ni LNG carrier.
To je moje misljenje i normalno da ce me se sad popljucat jer je tako uvik na forumu.
U potpunosti se slazem.Hrvatu sa srednjom skolom nikako dat vozit LNG.Mi uvik moramo bit najpametniji.Pored toga ovo tvoje zazivanje se obistinjuje.Pogledaj u training centru Kongsberga u Busanu koliko je Hrvata u zadnje vrijeme,a koliko Indijaca.
Za 5 godina ces vidit koliko ce nasih ostat na tim famoznim LNG-jevima.Rez treba napravit i napravljen je 1999. na stetu hrvatskog pomorca pa time i Hrvatske.Ali to je ipak visa matematika.
Ali nije ni bitno imam tu famoznu visoku i ne mislim vozit LNG-je.Pore toga usporedba sa sestrama i doktorima ti je losa.Ja bi prije reka ovako: Ako netko moze vozit auto sa srednjom i autobus sa 55 putnika zasto ne bi moga vozit brod do 3000 BRT i preko 3000 BRT,odnosno bit 2 casnik stroja do 3000KW i preko 3000KW.Koja je razlika??
I imam pitanje za tebe da li mislis da je u redu sto mi koji zaradjujemo miljon i vise kuna godisnje ne placamo porez,a blagajnica u Keruma placa??? Ovo mi je stvarno upitnik.
I nemoj vrijedjat jer izrazavanje misljenja odnosno tudje misljenje nije pljucanje.Koliko god ti imao visoko misljenje o sebi znaj da ja o sebi imam jos vece.
Last edited: