Breveti za 3/O (HRV zastava)

underdog

New member
Pozdrav svima,

Odradio sam kadeturu na hrvatskoj kompaniji (brod pod HRV zastavom) i traze me da polozim medical care za ukrcaj kao 3/O.. Htjeo sam provjeriti u kapetaniji ali tamo mi nista neznaju rec o tome.. Da li tko zna da li stvarno zakon propisuje taj brevet za trećeg ili gdje mogu tu informaciju pronaci? U pomorskom zakoniku nisam pronasao..

Unaprijed hvala!

zakon propisuje osnovnu osposobljenost, svaka kompanija pa i tvoja moze traziti dodatno, ka sta je pruzanje medicinske skrbi, sso, crowd management ili bilo sta drugo.. aj polozi to, nes ti tecaja, pari da ces vadit slipo crivo jednom sedmicno.. :uzdravlje

zakon propisuje osnovnu osposobljenost, svaka kompanija pa i tvoja moze traziti dodatno, ka sta je pruzanje medicinske skrbi, sso, crowd management ili bilo sta drugo.. aj polozi to, nes ti tecaja, pari da ces vadit slipo crivo jednom sedmicno.. :uzdravlje

Kuzim.. znaci da ih pitam da mi plate taj brevet? :cool: zezam se

Ili zavrsi srednju medicinsku, pa imas dva zanata kao i ja sestra i strojar ( SS ) u mom slucaju
:uzdravlje

Last edited:
a fala bogu da ti ga oni tribaju platit.. :D
pa nisi lud bacat pare na brevete, ako su spremni ulozit u covika ok, ako nisu, hebes taku firmu, neka ima nasu bandiru.. nes ti.. horvatistan.. :hihi

Med care je u nacelu obavezan (nesluzbeno ) za seniore. Sam tecaj traje tjedan dan i nije nezanimljiv. Prije ili kasnije ce te ga morat polozit, pa i nije steta ako ga polozite sada. P. S. Splitska banka daje kredite za 24 sata ....:)

Neznam kad si zavrsio srednju skolu ili faks ali od 2000 na dalje su nam priznali predavanja za medical care ,bar u srednjoj skoli Bakar tako da kad sam polagao nisam morao na predavANJA NEGO SAMO NA ISPIT STO JE 400 KN + 70 KN BREVET.

Back