2 dalmos: fala lipa stari ma ja san otuka asistenturu na spliskoj i brodospasa od onda san na strancima..para jesan zaradija a usetdija san kratko receno kurac

Sad san sritan sta san pa sa 7+ na 2 kredita i po prvi pu pocinjen stavljat neke pare sa strane nista puno ali covika veseli.
Uglavnom nisan na rojala nego na malezijca (lik je vlasnik i tvoje kompanije dalmos) placa je ok..ja san zadovoljan..ima svega na kompaniji 5-6 hrvata i zatvoreni su. Ljudi su odlicni svede san zavolija jako brzo. Za jahte ako imas ikakvi info ali da je detaljan i da je para veca a uovor nije duzi otisa i odma..ma samo da nije vise kargo..a jebe mi se za sve osin za pare naravno.
2 bepino: stari ja ti mogu jedino rec moj izracun sta se tice nekog plana, na kojen san radija a jedno 4-5 godina. Bilo je tu tablica i poracuna risk assesment i ostalih gluposti..bilo koji privatni posal ti je rizik..ja san bija otorija firmu za satelite..ali nije to ispalo kako triba, doduse firma jos radi i vodi mi je prijatelj kojemu san pustija sve konce a ja se povuka..zaradi mozda 10000 kn misecno ali bome ostavi muda na terenu..
Dnevni kafic je jedna stvar koja uvik pali i ima neka shema u koju bi moga upast za godinu dana kad zavrse izgradnju kompleksa u spliti di rade ovu novu dvoranu..
Ali jedina sigurna stvar ti je iduca sa kojon san ja pocea Vecina banaka ti daje kratko orocive seme najmanje misec dana sa kamaton od 2% kako ides gori tako ti i kamata raste. sad ja san napravija financijski plan za 7 godina i bogami cu se toga drzat.isa san sa nekin realnin izracunom da ostavin samo 10000 $ po ugovoru, uglavnon glavnica naraste na toliku cifru da cu sa min 2% kamaton moc zivit samo od misecne dobiti.koja prilazi 20000 kn..jedini sigurni sistem koji je meni pa na pamet..a ujedno i izlaz iz posla koji radimo.
Eto nadan se da san ti bar malo pomoga
fala na dobrodoslici ljudi