bernard schulte

Istina, mda ta nabrijana e sad direktor. Ove normalnije su ka za ukrcaj. Al ja dok san na brodu dogovorin direkt s Njemackin uredon sljedeci ugovor, tako da u ured u Splitu ni ne iden vise.Eo bas iman 20 dana do iskrcaja, sutra ce mi javit brod za sljedeci ukrcaj.

Zna li ko kakvi su uslovi za motormana na Flex lng sto trazi BSM Croatia preko Linkedina? Imaju ukracaj sad sredinom 8og i sredinom 9og mjeseca a traze i ostalu posadu.

Pozdrav svima, ima li ko informacija na koje lpg firme krcaju, osim svojih brodova i Helios Lpg, i kakva je generalno situacija na lpg floti za juniore?

Pozdrav za sve pomorce i njihove porodice, zelim srecne praznike i mirno more.
Konkretno, imam jedno pitanje.
Iz BSM Split mi je receno da se javim u utorak 12.01. izvjesnom Luki, da mi saopsti uvjete za 3/Off za Bulkove, kao i da sam obavezan da uradim test za Bulkove, posto sam do sada plovio na Livestock Carriere.
Zna li iko nesto detaljnije vezano za test za Bulk koji daje BSM?

• Like
Reactions: Ico
Pozdrav za sve pomorce i njihove porodice, zelim srecne praznike i mirno more.
Konkretno, imam jedno pitanje.
Iz BSM Split mi je receno da se javim u utorak 12.01. izvjesnom Luki, da mi saopsti uvjete za 3/Off za Bulkove, kao i da sam obavezan da uradim test za Bulkove, posto sam do sada plovio na Livestock Carriere.
Zna li iko nesto detaljnije vezano za test za Bulk koji daje BSM?

Pozdrav,

Obicno daju test engleskog jezika koji je najosnovniji i SETS test. Vec je pisano na forumu o SETS testu pa pogledaj. Evo SETS 6000 pa mozda ti pomogne. Ja sam na tankerskoj floti pa ako te sto zanima pitaj ili salji u DM.

Attachments

• Like
Reactions: Ico
Dobar dan kolege.
ja sam bio na BSM kao OS na kontejnerasa,
ponudili su mi platu 2500 dolara i samo dan do ukrcaja pozvali me i skratili na 1200 dolara. A drugo, nije lose tamo za visu posadu. Nas su na palubu sve odradili dobro, radili smo lashing u 7 portova, obecali novac, iz kompanije pisali da nas stiskaju da moramo to da radimo itd, i nismo htjeli bez novaca, i sa kapetanom se dogovorili oko novca ali na kraju nista. Eto toliko, i ja sam odradio prvi i poslednji ugovor tamo, i vise se sigurno necu vracati.😀

Dobar dan kolege.
ja sam bio na BSM kao OS na kontejnerasa,
ponudili su mi platu 2500 dolara i samo dan do ukrcaja pozvali me i skratili na 1200 dolara. A drugo, nije lose tamo za visu posadu. Nas su na palubu sve odradili dobro, radili smo lashing u 7 portova, obecali novac, iz kompanije pisali da nas stiskaju da moramo to da radimo itd, i nismo htjeli bez novaca, i sa kapetanom se dogovorili oko novca ali na kraju nista. Eto toliko, i ja sam odradio prvi i poslednji ugovor tamo, i vise se sigurno necu vracati.😀

Ne volim ih nikako jer traze iskustvo na space shuttle-u.

Male su plate na kont. Sad idem na Baleariu da probam pa sta bude. Ako je neko slab sa kontaktima za ukrcaje tj kompanijama, mozda eto mogu pomoci sa nekim informacijama.

Back