zujac
terco palube
Sretno, ja sam dva ugovora odradio s super ocjenama i appraisalima od Kapetana,i competency odradio, s tim da je Kapetan zvao u office i tražio da me vrate na brod za sekonda. A brodi isto krame za rintat i rintat. I budala ajme meni. A inače imam 8 ugovora ko 3/0 na tankerima a gdje je ostalo, pa niÅ¡ta od promocije. Pa mi rekli da ću sljedeći brod avancat pa me zajebali i joÅ¡ krama gdje se l/ b i r/b raspadaju na boatdrillu Al doslovno. Paluba ajme majko za oteglit jaja Å¡ta takneÅ¡ raspada se i Å¡kver dva mjeseca ono da se radi od 6-18 i preko svaki dan sad po ljeti u Kini. Pucaju cijevi u pumproomu same od sebe i teret curi. Genijalni Indijci nisu mijenjali sealove na buterima nego sipali beton da im teret ne izlazi van, Skala u raspadu cijevi a joj. Ja peti dan napisao da su me zeznuli i iskrcaj u first convenient port I ćao I ja platio i nije mi žao. Da sam ostao ko zna Å¡ta bi bilo. Al eto zamjenio me jedan mlađi terco iz Splita njemu frka. Znači ima ko će teglit. Zato odi pa vidi. Možda si drugačije sreće. Ja ću tražit normalnije.
A vidio sam na Ashni je bio s menom 2/0 Indijac koji je imao samo dva ugovora na prijaÅ¡njoj kompaniji ko 3/0 i na BSM ga prvi ugovor avancali za 2/0 bez rjeÅ¡enog competencya i ja mu crtao rutu na karte jer nije znao i Ecdis i redare odradio, čak je i Ais zajebao pa sam s barbom s Nipa anchoragea crossing westbound radio pa je bilo po mostu vriske i skakanja i nebuloza od barbe pa sam zvao Vts da zove brode da nas ne udare. Eto kako to ide.
Poslano s E5533 putem Pomorac.net
Ko
A vidio sam na Ashni je bio s menom 2/0 Indijac koji je imao samo dva ugovora na prijaÅ¡njoj kompaniji ko 3/0 i na BSM ga prvi ugovor avancali za 2/0 bez rjeÅ¡enog competencya i ja mu crtao rutu na karte jer nije znao i Ecdis i redare odradio, čak je i Ais zajebao pa sam s barbom s Nipa anchoragea crossing westbound radio pa je bilo po mostu vriske i skakanja i nebuloza od barbe pa sam zvao Vts da zove brode da nas ne udare. Eto kako to ide.
Poslano s E5533 putem Pomorac.net
Ko
Last edited: