bernard schulte

Sretno, ja sam dva ugovora odradio s super ocjenama i appraisalima od Kapetana,i competency odradio, s tim da je Kapetan zvao u office i tražio da me vrate na brod za sekonda. A brodi isto krame za rintat i rintat. I budala ajme meni. A inače imam 8 ugovora ko 3/0 na tankerima a gdje je ostalo, pa niÅ¡ta od promocije. Pa mi rekli da ću sljedeći brod avancat pa me zajebali i joÅ¡ krama gdje se l/ b i r/b raspadaju na boatdrillu Al doslovno. Paluba ajme majko za oteglit jaja Å¡ta takneÅ¡ raspada se i Å¡kver dva mjeseca ono da se radi od 6-18 i preko svaki dan sad po ljeti u Kini. Pucaju cijevi u pumproomu same od sebe i teret curi. Genijalni Indijci nisu mijenjali sealove na buterima nego sipali beton da im teret ne izlazi van, Skala u raspadu cijevi a joj. Ja peti dan napisao da su me zeznuli i iskrcaj u first convenient port I ćao I ja platio i nije mi žao. Da sam ostao ko zna Å¡ta bi bilo. Al eto zamjenio me jedan mlađi terco iz Splita njemu frka. Znači ima ko će teglit. Zato odi pa vidi. Možda si drugačije sreće. Ja ću tražit normalnije.

A vidio sam na Ashni je bio s menom 2/0 Indijac koji je imao samo dva ugovora na prijaÅ¡njoj kompaniji ko 3/0 i na BSM ga prvi ugovor avancali za 2/0 bez rjeÅ¡enog competencya i ja mu crtao rutu na karte jer nije znao i Ecdis i redare odradio, čak je i Ais zajebao pa sam s barbom s Nipa anchoragea crossing westbound radio pa je bilo po mostu vriske i skakanja i nebuloza od barbe pa sam zvao Vts da zove brode da nas ne udare. Eto kako to ide.

Poslano s E5533 putem Pomorac.net
Ko

Last edited:
Mene isto zvalo danas. Za 2/O da ce se otvoriti pozicija na suezmax. Ugovor 5 miseci placa 5000 $.
Govorin ja da je to puno losije nego sto sad imam ali da cu prihvatiti ako ce se misto za cifa otvoriti.
Govori da se stalno otvara i da se moze brzo naprid.
E sad, nisan pametan sto napraviti.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Evo s menom je bio CH OFF na zadnjem brodu s kojeg sam se skinuo, koji je kod njih već dosta dugo a on je jedan od suosnivača UPH.Inače ljudina samo takva a mlađi od mene he he. I njega su zezali i za promociju i kao trening Master je a niÅ¡ta. JoÅ¡ su mu se i u plaću neÅ¡to bili dirali. Sad neznam. Ma probaj te možda sam ja pegula, pa ako vas ne ide pedala dalje.
A na prijašnjim brodovima sam vidio isto i ch off tj trening mastera da su zeznuli pa pizde. A masteri im bježe ako imaju gdje pa prave rezervu.
ZAPAMTITE SVE SNIMAJTE ILI TRAŽITE NA PAPIRU Å TO VAM OBEČAJU. Ako vam nemaju na papiru il počne da toga nema zajeb je. Mene i ostale su digli tako. Jer ne respektiraju ljude pa im bježe pa si rade rezervu tako da njih boli ona stvar oni imaju uvijek ljudi. Majka Rusija je velika i ruje su spremni radit za daleko loÅ¡ije uvjete i daleko manje plaće jer nemaju niÅ¡ta doma. Cipar to zna i koristi debelo.

Kad nazovu prihvatiti cu. To ja svima kazem uvijeti koje nudite su puno losiji nego sto sad imam ali ako obecate promociju dolazim. [emoji16]

dulbo
Ti prihvati Al snimi obećanje il traži na papiru tj ugovor za training il additional ch off. Drugačije nećeÅ¡ moć dokazati da su te zeznuli.

Samo da znaš da moraš odradit competency za ch off koji je dosta dug to su pusti video clipovi i cbt. Te ti to mora bit od Zapovjednika broda u PAL uneseni. To ti je bar tri ugovora pošto si novi na kompaniji. I od dva zapovjednika na dva broda dobri appraisali i prijedlozi za promociju.
A i koje brodove ćeÅ¡ dobit?

Ja sam sve imao i trebao nakon 2 mjeseca ostati kad seki ode doma sekondo. Al Sve palo u vodu na brodu ispalo moram se opet dokazivati tj Å¡ljaka na trulom brodu oko trulog safetya. I možda promocija na sljedećem brodu ako bude bilo potrebe s tim da su mi nabili godine starosti na nos.

A ovu poruku mi poslala Crew manager iz Cipar officea na mob u putu a brod.

Please do your very best we do need yr experience and assistance on board our good lady

A kad sam shvatio cjeli game bilo je first convenient port safe return home.

Sretno kolege.

Ja sam gotov s ovom temom idem tražit dalje normalnu kompaniju ako uspijem.

Tu imam milijardu i jednu glupost zatvorenu za c/o i isto toliko preporuka kao da idem za astronauta sljedeci brod a ne za c/o.

Iako to sto govoris da bi i nakon 3 broda bilo bar nekih naznaka da bi mogao za c/o odnosno da se moje ime pocima spominjati u nekakvim kombinacijama kao moguci c/o je meni i vise nego dobro.

Na trenutnoj kompaniji ima dosta ljudi koji su prosli brojku od 15 ugovora za 2/o i jos nema naznaka da ce naprid. A 15 ugovora je puno i za LNG di znamo da je promocija prava lutrija.

Danas pricao s ivanom soso I crewinga,kaze da se zamolba za ukrcaj Mora predat oko 2-3 mjeseca prije nego Li se uopce misli IC na bros,NE kuzim zasto to tamo dugo traje,jer papiri se mogu prosljedit isto dan I onda na cypru ili ion netko to Mora odobrit,mozda imaju puno cv-a za citat po cijele Dane,ugovor za juniors 5 mjeseci,gledaju skinut Te s broda nakon 4,za seniors 4 mjeseca na papiru Ali skidaju nakon 3,place Su isto Kao sto je vec navedeno prije u postu,dolaze lng novogradnje,Ali najvise mjesta je na crude/product...dosta ljubazno I korektno preko telefona jer Su placu odmah rekli bez da pitam. Brzo se avancava,pogotovo makina,to Su naglasili na telefon.
Mora se odradit test engleskog I Jos nesto,mislim da je struka,sve u jednom danu.

E to "nesto" je Test Sets 6000 koji nije bas lagan za proci. A traze 65% minimum. Tako ako vec ides to polagat pogledaj po netu malo ta pitanja da ti bude lakse.

E to "nesto" je Test Sets 6000 koji nije bas lagan za proci. A traze 65% minimum. Tako ako vec ides to polagat pogledaj po netu malo ta pitanja da ti bude lakse.
I agree.
Rjesavas ga jedno uru ipo minimum a trazi znanje kao da ides za kapa na spejs ship vojadzer :)

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Ma u BSM se polaže dok ne prođeÅ¡. Pa proći će od 10 puta jednom he he

Da plus joÅ¡ da određene stavke joÅ¡ iz testa moraju bit priko određenog postotka. Uglavnom ka da za čifa kuverte ideÅ¡.

I agree.
Rjesavas ga jedno uru ipo minimum a trazi znanje kao da ides za kapa na spejs ship vojadzer :)

Taj test u BSM san polaga i prosa san ga neznan ni ja kako.

Bia san 3ipo sata sve skupa na testovi, struka engleski i neke psiho gluposti.
Napomena kolegama da test ima dosta dvosmislenih pitanja sa slicnim odgovorima, tako da nije nesto lagan.

Uglavno debilana veca, ko da ides za astronaute.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Å ta reći težnja im je da budu
"Best Ship Management" a postaju s vremenom " BullShit Management "

Bit će Američki experti ih naveli na meksikance i odgovorili ih od Afrikanaca po onoj " da je Aspirin crn nebi radio sigurno."
Ma sad kompanije kad se bave psihologijom zaposlenika za uspjeh kompanije na Å¡to boljem iskoriÅ¡tenju HR. Pa od prije money cost cut. Nije baÅ¡ nama da će bit bolje jer onaj socijalni dio se zapostavlja.A bacaju i oko na unmanned vsl.

Sve mi se vrti ona pjesma od Majki " Gdje je nestao čovjek"

Nema tu prevelike filozofije. Jeftiniji su. Neki menadjer na racun ustede na ljudstvu ce dobit bonus a brodovi ce ploviti isto kao i prije.

Koliko je meni poznato na BSM nema po nacijama plaće nego po office i koliko se ko cjenko, te bonusi.

Naravno da nema.
Nude jako slabe uvjete. Meni su tocno duplo manje bili nudili prije par godina. Tako da ne lupam gluposti.

Last edited:
Back